Saturday, October 31, 2009

Orang Tamak

psssstttttt: scheduled entry scheduled entry! maybe time entry ni publish aku tgh ngemop lantai +___+. haha

Okay lah weekends gini kita wat entri ringan2 lah ye. huhu. tuan umah tak berapa nak ada mood utk menghapdet apa2 yg serius. later, maybe. maybe. aku skrg ni rasa nak makan roti canai buatan sendiri bukan buatan org (ehh lain mcm pulak kedengaran buatan org tu. slalu org sebut buatan org tu kalo yg sihir2 tu kan? nauzubillah) atau pon buatan pakcik2 mamak. saya mahu roti canai buatan tangan sendiri. malangnye aku sakit kepala pikir nak tebar roti canai atas apa. slalunye kat kmpg tebar roti canai atas bontot talam tu. tp kat sini kemain susah lagi nak cari talam tu. err tu belum masuk dgn kes malas nak cari lagi. kahkahkah
Aritu masa jenjalan aku pon pegi la sambar 2 keping roti canai koooo. pakcik yg jual tu pon tgk aku semacammmm aje. ceh! org nak beli roti canai dia pon pandang kerek! tapi aku wat bodo je. siap request utk top up kari lagi. wakaka.

Namun akhirnya, pembaziran berlaku +__+

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. tamak yanggg..jgn x tamak. kang rugi wooo..hehehe :P

    ReplyDelete
  2. ^^Zie^^ hasil ketamakan itu..lu pikir la sendiri..berat xnak turun2 ni T___T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha