Wednesday, October 21, 2009

pempuan ni dah mabuk

Mabuk bukan sebarang mabuk okek. bukan mabuk laut, mabuk darat, mabuk errr..ade lagi jenis mabuk lain? huhu (okay minah ni konfem mabuk2 ni sampai ckp merapu T___T). anyway, mabuk aku menguntungkan org lain dong!
nape lak menguntungkan org lain? sbbnye mabuk shopping aku ni sgt lah terlampau okek lately. haish. tuluun tulunnn. dgn itu, semua tokei kedai online ke offline ke dinasihatkan supaya meletakkan link online shop anda di sini okek. hihi. sbb aku dgn rela tnpa paksaan akan menjengah ke blogshop korg nanti. urm for the time being i prefer onlineshop yg jual shawl sbb aku cintakannn shawl, anak tudung (yg mcm aku pakai pada entri di bawah), makeup kit cthnya segala mak nenek brushes ke foundation ke (i already found kryolan :p), baju ala2 dolly yg sweet & jgk kasut yg menjual size 6. haha

wei aku offer diri nak shopping ni. biasalah b4 gaji masuk kena la cuci mata cukup2 kang dah dpt duit trus aje byr. online banking kan ade. wakaka. cewah gaya ckp macam byk duit aje. T___T huhu. idak le teman kaya raya. tp teman mls nak google. so better la tuan kedai promosi kat sini. dari ko tempek kat shoutbox tu baik letak kat comment ni haa. huhu. plus, other bloggers can view it also ;)

aku offer diri jadi customer pon ko jual mahal ke??

pstttt: aku tau ramai yg view entri ni nape.
korg tertipu dgn tajuk entri kan? teeettt =p

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. waaaa....ciare dah jumpe kryolan ke! mane? di manee?? nak jugekkkk (*_*)/

    ReplyDelete
  2. kat city one complex ade jual kryolan..sebelah semua house tu

    ciare jangan lupe jenguk elegantwardrobe kite eh?

    ReplyDelete
  3. ^^anne^^ kryolan tu ade link dia kat linking-blog kite..cube klik menu LINK kat atas n cari ruangan makeup :) RM75 je tau harga dia...

    ^^yani^^ city one complex? katnee tu?hihi.bape eh haga dia jual?okay kite dah terjah dah elegantwardrobe td..kataa follower kan =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha