Friday, October 23, 2009

Perasaan INI

1st of all saje bg gambo kualiti terburuk kat sini. kuang kuang kuang nerd asik gambo tergedik sana tergedik sini. ai pon naik nyampah apetah lg readers ketukmeje okay fineeee, but uols still ulang alik sini kuar masuk tak renti2 kan? (haha ayat mcm ayat diva ko ciare!! busuk pliss dong). baik arini puanciareannoying akan membicarakan ttg perasaan INI. perasaan tak best rasa mcm something wrong somewhere i tell you. and you dont whats the reason nya. haish susah gini kan? tp kekadang tu no reason pon, cume hati ko tergediks2 nak rasa down la ape lah banyakckp

Anyhow, hati cepat terusik pulak bila ada org ckp aku tembam (duhh, ko mmg tembam lah nak merajok apekejadahnye? wakakaka, berat terbaru i 60kg yer sekian terima kasih sengihnampakgigi). Tambah2 pulak makin terusik bila mak asik2 back-up menantu dia. asik i je salah (okay ni da masuk hal rumahtgga sila berhenti skrg!tanduk hihi). Dan bila pulak check gmail, yahoo mail, company email bermacam2 pasal kerja yg tak pasal2 aku pulak terlibat bila orang lain yg sepatutnye incharge udah masuk projek lain. ish at least bg la kata2 semangat ke ganjaran semangat ke (bonus bonuslove) baru lah rasa motivated sket ye dok? hehe berangan sakan pulak aku ni. hmm, apepon bukan company aku kan, makanya redha ajelah. aku bersyukur atas 'rezeki' ini.

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha