Thursday, October 8, 2009

perasaan ITU...................^___^

Haiyaaaa dah dua kali kena dgn cikpuanmiera ni :p smlm dia suh ai jawab pasal PINK. tapi ai tak buat sebab dah buat satu masa dulu. klik klik cepat :p hehe

So kali ni adalah bertemakan PERASAAN LEPAS KAWEN ^__^. Baik, overall i akan cakap perasaan itu adalah INDAH. no doubt. tapi....

INDAH itu bukan gelak ketawa sepanjang masa sbb nanti org anto kamu ke tanjung rambutan i tell u.
suami: yang, cuba tgk seluar ai mcm seluar sponge bob. ngeeeeeee
isteri: kahkahakhakahkahkahakah
...1 min later...
isteri: syg, u tgk ni ai bleh goyang2 mcm sinchan ~~(^0^)~~
suami: kahkahkahkahKAH

BUKAN yer ;) lama2 mau mati keras asik ketawa gini. haha

INDAH itu bukan aman damai tidak pernah bergaduh sampai mati.
isteri: sayanggggggg (sambil tumbuk perot suami. adoi dah la laki aku kurus :p)
suami: wuaaa tak saket tak saketttttt.....hehehe

BUKAN jugak ^__-.
biasalah tu, kalo ada buat salah pasangan pasti akan tegur. yg ditegur biasanya akan kecik ati terus rasa nak nanges 3 baldi (aku lah tu :p). tapi tegur sbb mmg salah kite & utk kebaikan tak apa kan :)

INDAH itu maksudnye melengkapi. i tak sempurna. dia tak sempurna. kami manusia biasa :)

kesempurnaan ITU pulak kadang kala lewat atas sebab olehNYA. maka INDAHnya berSABAR itu ^__^. SABAR la paling penting. saat2 lepas bersama, mcm2 dugaan. rumah, duit, anak, kerja.....mcm2 dugaan yang tak dijangka akan dtg. itu maksudnye Allah nak menguji kita. sabar aje :)

INDAH bila dia di sisi. bila tidak di sisi, rasa sepi.

sekian dari puan ciare ^__-.

psttt.... puan ann & puanceera mcm mana yer? :P

Xoxo;
Ciare =)

12 comments:

  1. adeh....aku trauma baca entri ni.... nangis tiga baldi jap....

    ReplyDelete
  2. wakakakakaka...
    tetiba tersenarai pulekkk..
    camno ni...? erk...apa soklan eh? ahah

    ReplyDelete
  3. ^^miera^^ hehe :)

    ^^mawar^^ awat trauma plak..huhu..sabooooo

    ^^hafiz^^ ape yg kelakonye tu?huhu

    ^^ann^^ soalannya adalah "perasaan anda lepas kawen"..hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe...sweet jek korg ek. indah sungguh dh bgelar suami isteri kan. psst yang..muke laki ciare mcm muke kwn minie ler plak zie tgk...hehe

    ReplyDelete
  5. ^^zie^^ INDAH tau..cecepat kawen :P haiyarkkk..ada kembar pulak laki ai ^__-

    ReplyDelete
  6. sweet~ ^.^ ni yang nak kahwen jugak, tapi xde calon =(

    ReplyDelete
  7. ^^balqissy^^ alaaa xde calon lagik?? hurmm.....cpt2 la cari ~~~ pastu bley kawennnn..hiks :p

    ReplyDelete
  8. sweeeet giler!menerima kekurangan dengan sempurna

    ReplyDelete
  9. ciare..bju yg hasben ko pakai (gmbr last skali) same mcm bju laki2 famili aku time knduri aku la...heee...

    ^^hana^^

    ReplyDelete
  10. ^^yani^^ :)

    ^^pearjar^^ eh ni hana ke peja? :p wuahh yeke? aku xtau plak..ngeeee...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha