Monday, October 26, 2009

Puding Buah Yummyy Baik utk Kesihatan ^___~

perasaan makan puding buah ni sgt best sbb ia lembuttt sgt tau. pastu ada rasa manis buah2an cocktail ni haa. adehh yummyyy ~~

Akhirnya berkesempatan jugakk nak wat puding buah resepi shida ni =p ish aku ni suke resepi2 gini. sebab ia senang dan tak complicated. tp senang2 pon hampir kecundang jugak bukan??? haha. kecundang sbb terlalu tidak manis. dgn kata lain tawar. hihi. tawar ni bagus sbb mak aku kan ada diabetes. so xde lah dia makan yg manis2 kannnnnnn ~~~~ hihi (padahal mmg tak sengaja tawar :p). by the way, untuk atasi ketawaran tu, aku decided utk add on buah mangga manis yg dibawak oleh maklang aku dr kampung. hihi. so skrg tak tawar sgttt. yeayyyy ^__~. so amacam? dari rupa di atas agak menyelerakan tak? nak resepi ke?? hihi

Xoxo;
Ciare =)

9 comments:

  1. shida member kiter tu ker???hehehe

    ReplyDelete
  2. ^^mazz^^ hehe bukan. ni opismate =p

    ReplyDelete
  3. nak nak..publishlah..leh penuhkan buku resepi akak..

    ReplyDelete
  4. ^^Ann^^ TQ :)

    ^^cikladyangel^^ yummyyy jgk =D

    ^^Lina & Dee^^ okey nti kite wat entri resepi pulak yer :)

    ReplyDelete
  5. ala ciare...betol2 buat kecur la..rasa cair je air liur ni..nak2 pulak i pose kan...harus u kene buatkan utk i...hahahha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha