Monday, October 12, 2009

Sabtu: Hantar bonda mertua ke airport :)

Fuhhh ~~~ sumpah tak cukup rehat weekend ni. eh bukan nak merungut cuma nak menulis ke dlm journal i ni jer. hehe. erm actually mak mertua @ ma dtg KL jalan2 bersama adik ipar dgn baby dia :) alaa tp xde gambo lak. hehe. ada la buat makan2 ngn jalan ngn dorg. tapi pagi sabtu dorg nak balek dah. huhu. kejap beno. tak xsempat tido umah kami T___T

ok mari skip gambo pertama :p

uishh seriusnyee pakcik ni :p time ni kitorg sampai airport dulu. padahal org yg nak balek ganu nye dok sapa lagik. teeeheee :p

ramai jgk org kat airport lcct ni.

hrp2 xde org yg +ve H1N1 kat sini. nauzibillah

sila cari mertua ngn adik ipar aku kat sini :)

erm mak pon ikot jgk kami g airport. saje bawak mak jalan2. sian mak boring dok umah :)

sekian saje. hehe. lepas balek dari lcct masing2 kelaparan. terus terjah kedai makan & termakan nasik kerabu. haish..pagi2 makan nasik camne nak diet ni? T___T

tengahari nye pulak kami g setle kes accident savvy tu. macam2 prosedur rupanya kalo nak claim insuran keta org yg langgar kite ni. mcm2 kena setlekan tapi alhamdulillah keta dah siap :)

Lepas tu, bergegas ke KL sental nak amek my lovely cousin, ATI :)

wuahh penat sgguh hari sabtu, sampai xsempat pegi semua openhouse. udah ler i dpat 4 jemputan openhouse. sori yer kamu semua. diri ini terhad masanya. itu pon naseb sempat terjah openhouse jiran sebelah. mcm tak sedap la kalo tak pegi umah sebelah kan. so curi2 masa ke umah dia :)

yang penting, weekend ini sgt best ^___^

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha