Wednesday, October 28, 2009

selamber lah babes!

I may not pretty, malah tak senonoh. kahkahkah. ehem ehem! bukan tak senonoh terdedah sana sini yer adik2. tapi tak senonoh dalam keimanan dan menutup aurat. wakaka. haish, dah start meroyan minah ni. beri laluan ~~~
Ehh walopon xde entri arini, hits tetap naik. wakakaka. ceceeceee mcm glamour ko nyah. pigidah :p okay fine fine. i tak syok sendiri pon taknak kasi chance.

Okay berbalik pada topik 'selamber' kan. agak2 tahap keselamberan korg terlalu tipis ah berbanding aku ni. ternyata aku seorg manusia yg selamber dan tak pedulik ape org sekeliling nak kata apa.

Lihat gambarajah di atas nun. hmm agak2 ko lah, ko nak pakai ke tudung gitu tahap tercabot batu bata nya ke opis atau ke khalayak ramai?? haha. aku bole jeeee. well aku pedulik ape?? bukan aku bogel ke ape. I pakai tudung nyahh. tapi i miskin takdok pitih nak alter tudung. tapi i kaya kasih sayang. muahahaha =D

Okay mood masih tak setabil maka berhasillah sebuah entri tak seimbang zatnya. sekian terima kasih.

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. cet!..aku pakai je ciare.byk tudung aku yg jenis manjalara ni tercabut mcm tu. aku nk jahit balik malas+xreti. so aku pakai je.tudung putih ku yg kaler nk konin aku wat sbg tudung krim.aci x?.
    haha

    ReplyDelete
  2. hahahaha kool giler biku

    kool giler ciare

    hari ni aku dtg keje dengan benang panjang terselit dalam lapisan kelepet tudung kat muke aku.. kalau nak keluarkan benag tu, kene bukak tudung dulu.. hihi paham x paham x

    wat masa sekarang lantaklaa org nampak macam cacing biru kat lapisan kelepet tudung pink ku hek hek

    ReplyDelete
  3. ^^balqissy^^ hehehe bagus2 x membazir :)

    ^^biku^^ hahaha i know i know i can imagine that :p

    ^^dd^^ heh apepon rupa gayamu, ia ttp comel dd...sbb kamu comel ^.^

    ReplyDelete
  4. ade 2,3x gak aku pakai tudung terbalik.xsedar..da nk masuk stgh ari baru la opismet aku perasan..yg paling teruk tudung yg berlian lip lap tu pon aku pakai terbalik gak.spjg hari aku kene gelak ngn opismet aku. tp aku wat muke comei je..tgu nk g lunch baru tukar.byk malas ooOo ini olang ~~

    ReplyDelete
  5. ^^biku^^ owh gile cool la kamu biku...msti awek2 gomen yg lain dok perati lain mcm kat kamu...huhu..tp aku paham..kite seangkatan...plus awek2 gomen kan cantek bergaya...baju lawo2..huhu T__T

    ReplyDelete
  6. ciare...tu aku tsalah pkai mase kt tempat keje lame..ni kt tempat keje baru da ade org tego aku "nape comot sgt arini?" uh uh

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha