Thursday, October 15, 2009

Tak sabar nak abeskan bulan October

Kenapa nak abeskan October?? kerana dengar cerita projek ni akan ditamatkan pada penghujung october. err ditamatkan adalah bermaksud bukan batal tapi, errr....aku pon tak tau nak cakap gane. yang penting, kami tak perlu lagi membuat development phase kat sini sebabnya insyaAllah 2 sistem yang terakhir yang aku buat akan melalui fasa terakhir iaitu regression :) so nanti segala mak nenek documentation buat kat opis jer. owh i rinduuu kat opis. nti bleh lunch ngn lina =D eh kami tak sama opis, tapi opis kami hampirrrrr bangat. teehee ;n

Maka lepas2 tu insyaAllah la tinggal nak betulkan sana sini dan buat integration part. em senang cite, dah lega sket lah keje kami kat sini. kalo orang kat sini dah muak tgk kami hari2 buat sini mcm opis sendiri, kami pon lagi muak dok sini. ingat best sgt ke?? (err tp best jgk sbb bleh kuar ke KL jalan2 shopping time rehat =p)

Eh boring kan dgr pasal keje i? regression, integration, tu blom aku masuk coding2 nyer lagik. melepek korg nak paham kang. haha. dah le pakai languange lotusscript yang sgt rare dipakai. haishh tgk lah, siap berlanguage segala. language di sini bukan bahasa, english, spanish etc yer anak2. tapi language utk bercoding mcm java, javascript, html, xml, lotusscript, bla bla bla. nyampah aku nak list kan smua. bleh muntah darah i tell you (-_-")

okay sekian saje. sekali sekala nak peningkan blog pasal keje. hehe. naseb ah blog xde perasaan =p

geram! nape autopublish mcm dah xfunction ni??
jenuh aku wat publish kul 10.30am.
tp tak kuar2. i tension la gini!
tak pasal2 kena publish manully!

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha