Thursday, October 29, 2009

Terima kasih daun keladi, selalu2 la tolong bini =D

Cececewah puan ciare bukan saje dah pandai berpantun, malah rasa gilang gemilang tak terhingga kerana ternyata suami beliau ternyata memang ringan tulang. I dont think seorg lelaki bleh berlakon rajen tlg bini di dapor walaupon udah 4 bulan lebih berkawen. kerana rata2 manusia sukar utk menyelindungkan sifat sebenar dia lebih dari 3 bulan. Tahniah sayang tahniah! u mmg suami paling baik hati dan ringan tulang dalam dunia. mmmuuaahhsss!
edited on 10.14am: wuahh mcm kesian gilerkan? potong bawang pon atas lantai berlapikkan surat kabo. tsk T___T. xpe darling, demi masa depan, kita jimat cermat yer. beli umah dulu. go go go!!!

Tapi jangan ingat aku boleh membuli suami sesuka hati dan berkuasa kuku besi ke ape! no no no. sbb aku tak penah mintak tlg. tapi tiap kali i memerlukan, dan rasa tak cukup kaki tangan peha betis semua nak memasak kat dapur @ apa2 kerja umah, pertolongan akan datang. macam superman tlg org dlm kesusahan.

"Kejap eh nanti i tolong potong bawang" ..huuu i really really appreciate this. i mean, really. sbb walo seteror mana pon aku masak, aku pasti akan nangis mcm baru selesai menonton kalhonaho tiap kali kupas dan potong bawang T____T

"nak buat ape lg yang? i siang ikan yer"...wuahh terharu lagi rasa nak menitis air mata. mcm mana laaa aku bleh dapat suami yg baik hati lg comel ni...aummmm :p

Dan mcm2 lagi lah, tak perlu lah i kabarkan lagi betapa penyayangnya suami i. dan ternyata, dia tidak berlakon ringan tulang. i love you sayang. i hope u forever mcm ni. i never ask, but having you to help out the wife's job, i feel relief :) TQ sayang. muahhhs!! Alhamdulillah, aku bersyukur, i couldnt ask for more than a very loving husband. alhamdulillah.

edited on 10.14am: ish sampah sampah sampah.
siap ko! IP ko aku dah tau.....

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. ^^Ana Sui^^ hehe tetiba jd ana Sui..wangi ooh perfume dia :p anyway kite aminnn kan aje kata2 di atas. TQ ye :)

    ReplyDelete
  2. hee suwitnyeee^^ aku sangat sukee suami2 yang bole tolong isteri kat dapur, bagus tawwww

    hihihihhi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha