Tuesday, October 13, 2009

Teringin

Korang perasan tak, semua koleksi tudung dalam cite Nur Amina (aku tuka nama cite Nur Kasih jadi Nur Amina ye hrp maklum :p) cantek2 belaka. Tak kisah la sama ada watak Nur Amina, Sarah @ Aliya (buat masa ni kita kecualikan watak2 makcik2 ngn minah salleh tu :p)

Aku tengok ape je tudung @ shawl yg dorg sarung nampak lawaaaa sgt. tak kesah la corak2 ke plain ke but it looks perfect! aku mmg suke and thumb ups! kat wardrobe cite ni :)

bagus betul la cite ni. sbb mempengaruh ramai wanita2 utk kelihatan lebih cantek bersama tudung =D (aku yakin dorg pon jimat kos sbb tak buat setting rambut. haha)

lepas tu, masa makan2 kat umah aku pon, wanita2 yg datangnyer memakai le pulak shawls yg comel2 belaka tu. huhu (klik sini). comelkan mereka2 ni pakai. uuuu i jelesssss. i teringin. tapi i tau itu xkan menjadik kenyataan sbb i ada masalah peribadi yg tidak membenarkan teringin itu menjadi kenyataan. lu pikirrr la sendiri ape sbbnye T___T

yes i know aku ada pakai tdg2 gini n penah upload ke dlm blog (without shawls layer lah. i penah pakai tdg ekin @ indon tu je. shawls yg i idamkan xpenah pakai lagik). but see it urself lah gane rupa tudung gitu kat kepala aku. itu belom pakai segala mak nenek shawl nye lagi. haishh i redha (-_-")

i jeles kat semua yg pakai shawls!

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. haaa setuju ciare. mmg tudung dlm citer tuh sume lawa². selalu tgk iklan citer tuh jek..hehehe


    :P

    ReplyDelete
  2. ^^Zie^^ haiyaaa nengok iklan jeke? hehe :p eee suke bangat cite nih

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha