Friday, October 2, 2009

TQ Boss :) Rezeki lagiiii......

Kerna baik hati sgguh Boss maka kami pon terus zaaasss ke alamanda. hek hek. kami tu merujuk pd aku dgn Dna yer harap maklum.

Gamba selepas bershopping di b0Nia. bukan b0sNia atau BoHsia. huhu. bapak beso paperbag dia. bleh buat bakul baby. kahkah ;p

aku sebenarnya takdo laa nak minat sgt kasut @ produk b0nia ni. designnye tak menepati citarasa. tapi dek kerana dpt cash voucher RM200 haruss aku cepat2 pegi shopping ke situ. heh :p RM200 tuu babe! kalo takat voucher RM50 aku biar burn gitu jek. kahkah

nak beli handbag, mahal..rata2 handbag dia RM6++....wallet?? too expensive for small item. haha =D so aku rembat kasut ah babe! hehe

tp kena topup sikit lah kan utk dapatkan kasut tu. okay mar than xdpt merasa kasut mahal. serius ini kasut termahal aku. kasut hantaran aku dpt dulu pon aku dapat price lg rendah sbb diskaun 70%. dek kerana voucher ni bleh digunapakai on normal items only, maka harus la harga dia RM 2++. aku ni bukan branded punya org, so bagi aku memakai kasut mahal di kaki rasa nak nanges pulak. cam tak bersyukur pijak2 duit T___T. tapi dipikir2 RM200 tu bukan duit aku, so layankan jelah. haha.

di mana kasutnya? rahsia dan xmau tnjuk. sbb ia kasut termahal aku. jadi aku mau simpan dlm muzium. kahkahkah =D

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. alaaaa teringin nyeee nak tengokkkk ;o

    waahhh ciare, aku xpenah ade kasut yg melebihi seratus ringgit.. kalau ade pun dah less, so jadik murah laa ;D

    terujaaa nyee aku, ko ade kasut 200 lebih wahhh aku teruja ni, leh bayangkan ape yg ko rase huwaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. ni brand mak aku tersangat la suke. aku ade 1 je sbb mak aku bg. bagi aku bonia ni design tuk orang berusia sket.tuh pasal kite yang 'muda mudi' kurang berkenan ngn design bonia ;p

    ReplyDelete
  3. ||dd|| tu lah psl..aku rasa nak gadai pon ade kasot ni...hahaha :p

    ||lina|| betul2...design dia selera veteran sket..erm tp beg dia lawa2 jgk. malangnye mostly 6++..kopak babe. haha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha