Thursday, October 22, 2009

Upcoming weekend!! ^__~

Yahooo (dot com dot my :p) sebab besok sedara mara i dari perak mai sini tidoq bergelimpangan kat umah i. maklum lah umah i tecik aje. bleh retak kot masuk ramai2 (ni ayat sindiran utk jiran sebelah kehkehkeh). mereka akan dtg utk meraikan sepupu aku Shamsul utk convocation dia. yeayy. tahniah sbb ko dpt 1st class. sejukkk perot maklang mengandungkan ko ^___~
gambar budak yg diraikan tiada dalam photo. hehe. tgk teman memang mesra i menten you pakai tshirt pink his favvy tu. auuuwwww ~~~ aummmm :p i pulak menten tembun as always T_____T

Maka dgn itu kami laki bini berhempas pulas lah nak sediakan apa yg patot atas kedatangan mereka2 ni. hmm, risau gak takot dorg tak selesa, umah i panas T___T dah le kipas tak cukup. huhu. ari sabtu konfem ah aku akan mengiringi mereka pegi ke UITM, shah alam utk merealisasikan impian mereka menghadiri hari gilang gemilang anak mereka itu senyumkenyit ehh cara aku ckp mcm besok dah cuti ek?tanduk ruponyo besok keje lagi bahh tension

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha