Thursday, October 22, 2009

yeayy sudah maju setapak lagi. teeehee ^___~

see? the icons are IN my create post section. teehee.

Ape tah aku nak tulih sbb aku sekadar nak test power je ni mukajail hehe sbb da lama aku nak cari emoticons gini utk memeriahkan belog i celebratetp bila dah buat rasa mcm semak dan keanak-anakan pulak? huahuahua sengihnampakgigi tak pelah saje suke2 kot. heh ok hambek ko emoticon naruto pon ade??pika14canggih sekali bukan?? teeett puiiii. dah ah nyampah plak aku nengok melambak emoticon ni coolokay lah sekian saje entri testing arini pucca_love_03 daaaa bored16


pssstttt: aku rasa mcm xnak pakai dah kot emoticon ni. looks wierdo on my matured blog. wakakakaka gelakguling

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. kalau ko sumbat banyak2 emoticon tu mmg la nmpk serabut.. ce ko pakai 1 2 je.. ok jgk kdg2..kdg2 ok! weh, ko dah matured ke? wakakaka!!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha