Thursday, November 19, 2009

10,040 :)

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p


Alhamdulillah rasa berkembang maju dah blog aku ni. hehe. apepon thanks to redmummy? kenapa? RM bagi aku beg LV ke? no no no. gile ko?? i mean, ingat tak entri INI?? sila klik kalo nak tau ape kandungannye =p haa korg ingat aku suke2 ke featured RM dalam blog i? aku dah inform kat kak red dah. TQ kak red sbb memberi feedback yg memberi semangat kpdku. ceeewahhh ;) so now korg tau lah sape idola blogger yg aku gembar gemburkan dekat FB tu kan? hihi ~~

So skang ni mmg berkobar2 lah smgt aku nak menjadi blogger sejati dan dalam masa yg sama menjaga hak2 peribadi dan perlu konsisten in blogging :) wuahh, i'm so proud dgn statistik blog aku ni. bukan ape, dah 2 tahun berblog baru terhegeh2 nak buat statistik. HAHA. anyway to get 10040 dalam masa sebulan 20 hari agak memberangsangkan eh?? hihi. nanti ah aku berniat utk mengadakan contest sape dpat capture screen ke sejuta 1 000 000 100,000 akan dapat adiah misteri. hehe. dan aku target utk dapat figure 100,000 pd 30 Mei 2010 sempena ulangtahun pertama perkahwinan aku bersama mk :) insyaAllah

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha