Monday, November 30, 2009

6 bulan bersama beliau ^___~

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Wuaaa seperti tak sangkaaa. dah 6 bulan menjadi isteri sah beliau. kena sebut word SAH tu. HAHAHA. ceh mcm best ;p

Eh mmg best menjadi isteri beliau. selalu geli2 ketiak dan pinggang beliau kerana beliau sgt penggeli orgnye (ehh tetiba teringat ikan keli. tp xde kaitan ;p) maka berlari2 lah satu umah ke depan ke belakang sbb aku dok kejar dia. KAKAHKAH. okay skip skip. abaikan hal2 laki bini ni. HEHEHE.

ops! gambar adelah bergoyang T__T

ouwwh menggodalah beliau ni. aummm ;p kahkahakh. diam kau ciare!!! ehh biar laaa...beliau mmg makhluk Tuhan plg sexy pada i. heeeeeeeeee. uhdjagsdgajjhfhv577564507^$^$%^#!!! sila skip lagi ayat gilo di atas ;p

Ehh mcm takde gamba berdua latest. rupanya susah nak suh dia posing. erm budak kecil di atas bukan anak kami. sah sah baru kawen 6 bulan. apejadah da ada nak umur 3 thn?? *&^&$^#%#^$!! hehe saje emo sbb ade org ingat aku mak org beranak 3. tak apa. i redha.

last but not least, i always love you sayanggg. and i know, you love me too. berani tidak love i?? HAHAHA. okay ucapan jiwang yg lain tak perlu tulis dlm blog. i ucap secara live depan u mlm ni. auuuwww =D

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. ciare.. nape sms aku send kat ko x sampai ek.. huhu

    ReplyDelete
  2. ^^muni^^ whooa ade berita baik rupenye ;)

    ^^princessN^^ hehe..nti u kawen u tau lar prasaannye :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha