Monday, November 30, 2009

aidiladha datang lagiiiii......=D

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Salam aidiladha 2009 ;) Akhirnya beraya jugak aku kat perak. hehe. seperti yg diplankan, raya aji kat perak so beraya laa kami sekeluarga. ohhh! walopon ade peristiwa sedih yg menyebabkan kakrubi & suami x dpt pulang, tapi raya perlu diteruskan. ceh ceh ceh :p uuuu tp still sad maar sbb xlgkap 1 sekeluarga. dah le fmly kecik pastu x complete plak. aiseh. incomplete ~~ rasanya. okay xpayah membebel. ko ingat ada org nak baca??? =p

bukan mak saja rindu~rinduan dgn budak2 kecik ni. aku pon rinduuuu bangat si kecik ni. especially kyra la. kat kyrin rindu jgk, tp dia still mengkepit kat celah ketiak mamanye. camne aku nak main ngn dia?? huhu. kejap2 nak mama kejap2 nak mama. meraung toksah ckp ler. huhu. kaki sape dlm gamba di atas? lu pikir lah sendiri. hihi. baju raya aji i tu adalah adiah pemberian yani sbb kenduri belah ganu dulu. TQ yani :)

woho makin tinggi ini budak. perangai naseb dah intelligent sket. xde lah susah dah nak bagi arahan kat dia. hehe. dah bleh tlg mama dia kat dapur. i mean, tlg menyemak dgn jayanya. wakakaka. adiknye si kyrin toksah ckp ler, dah start nakal dahhh. hihi. tp nakal standard budak2 ler bukan. masih bleh dikawal lg. yg pening kepala kakak aku le sbb sampai 3-4 kali sehari tgk cite upin ipin. si kyra smpai dah hapal skrip cite tu "tekejut makkk" haha. sape dah tgk tau le skrip tu ;) aku 1st time tgk upin ipin secara full raya aji aritu. heh :p

adeh mcm melalut pulak. tajuk alkisah raya tp isi kandungan mcm apetah. layankan jelah. sape suruh uols baca. kehkehkeh =D

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. owh baju sy kamu pakai untuk hari raya..sgt terharu okay??thanx ciare masih ingat lagi..even sy pon dah lupe=p

    sama la kite merah di hari raya

    ReplyDelete
  2. ^^yani^^ mesti laaa ingat...walopon adiah byk, tiap adiah msti ingat sape bg =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha