Monday, November 30, 2009

makeup to wedding

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Ok. tgk dok boring2 ni aku display ajelah ape yg patot korg tgk. wakakaka. mcm 1 kewajipan pulok ye dop? haha. layankan aje. makeup ni aku pakai masa anul's wedding. biasa je. xde yg spesel pon T___T. haaaa xsabar nak pegi workshop mekap. hehe. siap ah lepas tu aku nak mengapply semua teknik dan menambah pendapatan. HOHOHO
Tak sia2 kecik2 dulu aku dok mekapkan cousin2 aku yg comel. time tu umur aku 4@5 tahun. cousins aku 3 dan 4 tahun lah kot. haha. abes muke dorg aku conteng2 ape yg patot. hehe. see?? aku dah menunjukkan bakat since that small??? hihihi

wuaaa bulu mata adalah bertebabur. tak apa lepas ni nak pakai bulu mata pelesu. wakakaka :D ok sekian saje entri melepaskan batuk kahak di tangga. ngeeeee =D

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

  1. alamak setahu yani itu je la caranya...hm sory im not very pakar lor=p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha