Monday, November 23, 2009

Art Expo 2009

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Okay ni informative entry. ecececee =p

For your information, now dekat MATRADE ada event ART EXPO 2009. erm menarik bukan? event ni diadakan since rabu lepas lagi. tp aku adelah superb busy mggu lepas x sempat nak melawat event kat bwah nun. so, ni baru sempat. heh :) jom layan hasil karya seniman seniman yg terdiri dari sekitar Asia. Haaaa ape ko ingat ni event cikai2 ke? emm ni sume hasil luar negara. but, ada jugak hasil2 dari Malaysia :)








Okay harap maaf sbb xde caption. xtau aku nak buat caption apetah. kang aku komen bukan2 kang kena hentam dgn penggiat seni pulak T___T. cukup lah sekadar memaparkan hasil2 karya seniman di sini.

sekian, see you again!

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha