Wednesday, December 2, 2009

Berakhir sudaaa penantian :)

Fuhh ingat senang nak lari2 utk berlibur time berada kat kmpg?? hehe. i mean time raya aji aritu lah. bkn main smgt masing2 nak bersiap sedia duduk depan tv malam jumaat eh salah, jumaat malam sabtu (ape kesss mlm jumaat dok dpn tv. waakaka ;p) tepat jam 9 mlm. udah lah malam hari raya pertama. tp gigih koo semua dok menempah tiket nak dok depan tv. heh.

Maka episod terakhir Nur Amina (seperti biasa aku suke tuka tajuk cite jd Nur Amina dan bukannye Nur Kasih ;p) di tv3. wohoooo dah dekat smggu baru sikalang mau celita kaa??? sukati gua lah babe. hikhik. cerita raya pon aku tak publish lg. sabooo sabooo. dah queue byk gile dah entries aku. tegar tak tegar kannn. Dah bersusun 10 auto-published entries. tu belom draft lagi. heh ;p

Kesimpulannye, endingnya best laa kan. akhirnya bahagia jgk adam & nur amina :) betul lah kata ayah adam dlm cerita ni, "adam perlukan wanita seperti siti khadijah utk membimbing dia" uuuh touching tuuuu. cube korg bygkan Nur Amina kawen dgn Aidil. hmmmm mcm tooo perfect to be true. dua2 baik yaaa amaaaat. tak mencabar lgsg. hoho.

Emm tp now dah ada drama2 yg ada tiz zaqyah, remy ishak, fizz fairuz (betoi ke ejaan nama dorg ni?)..aku rasa mcm..ermm emm mm...tak best pulakk. hahha. sbb mcm xdpt terima kenyataan dorg berlakon watak lain. kerna watak masing2 dlm cite tersebut udah cantekkk sgt. err yg siti sarah tu no komen. hihi ;p

whatever, drama Nur Kasih is the best malay drama for the time being (best pd tekak aku ler). ketagihhh weh cite ni. until now, aku still nengok ulangan kat tv3 ngn online. HAHA. gigih bebeno ;p

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. hehehe...
    samala.. ifa pn still tgk yg on9 punye..

    setiap episod x penah mengecewakan...

    ReplyDelete
  2. ^^ifa^^ btol2....i plg likeee episod yg sarah meroyan tu..wakakaka.pdn muke ;p

    ReplyDelete
  3. yes! xperlu lagi menunggu setiap kali malam jumaat ehehe

    tao x in reality live sarah adalah gf kpd adam..ahahah bikin panas je kan=p

    ReplyDelete
  4. bapak ah rajen kamu ni ciah..siap ade draft..auto publish lagi...bile masa kamu buat eh?

    ReplyDelete
  5. hehehe memang la excited cia ni ek,,but bg mazz pun dorng kena bawak watak yg sama ru cm best jerk,,hehehehe

    gilok la cm tu cia kan,,,,

    ReplyDelete
  6. ohoo...x dpt tgk last episode...ade hal time tuh...sedey...

    ReplyDelete
  7. ^^yani^^ tu ah psl.mc xcaya remy dgn umi nazira tu. hmm mcm tak seswai. hoho ;p wat entri? hmm bl2 ade ms lapang.kdg2 time lunch tu siap wat 3-4 entry.huhu.kt umah jrg blogging.mlm2 cume memantau dan mjawab komen dan blogwalking ;p

    ^^qaseh^^ hahah tu ar psl...tp tizz comeiii

    ^^N^^ lorh yeke? tgk la on9 :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha