Wednesday, November 18, 2009

Berkenaan Pinky Lady Contest

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

W0o0o0 sombong ah korg ni. aku wat contest tp masing2 diam ye. ooo sombong. tak apa tak apa! mentang2 lah adiah i rahsiakan. masing2 malas bontot ye nak buat entri. kononnya ramai sgt pencinta pink! tapi satu habuk tarak!! caitttt!

Okaylah dgn ini puanciare ingin mengumumkan pertandingan ini dibatalkan adiah misteri bg contest ini. hihi. adiahnya adalah..........................

3 helai sweet shawl :)

Huuu yela yela adiah aku biasa je T_____T. Hehe anyway, sbb aku adalah pggemar shawl buat masa ini dan aku mahu semua gadis di luar sana turut meminati shawl jgk =D hehe. so amacam?? mau join contest ke taknak? ke mau aku postpone tarikh end datenye sbb korg nak bergaya bersama PINK di hari raya aji mcm i? hehe selain nak menjadi blogger tegar i pon mau jadi pggemar pink tegar ;)

psssssssssssssstttt:
kalo xde smbutan jgk i batalkan aje T___T

bleh aku pakai semua shawls itu. HAHAHA
i xrugi pon, yg pntg nuffnang mantap ;)

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. malangnye...

    akk x pakai shawl..hehe..kalo adiah tdg ekin,akk nk join..lariksss

    ReplyDelete
  2. ala... nak adiah shawl.. coz i am a shawl lover tapi i really don't have pink punya baju..cedih cedih.. apa kata wat pertandingan gaya shawl ker.. hahaha..ada banyak giler gambo gaya pemakaian shawl boleh dianta

    ReplyDelete
  3. hahaha penganjur majuk ke? ;p

    kami tunggu saat2 akhir laa =p

    ReplyDelete
  4. kejappp... kejappp.. sabaa ciare.. tgh nak korek gambar terrrrrbaikkk finkkk nii...

    ReplyDelete
  5. ciare..lanjutkn sket tarikh last tu..kot2 nak bergaya ngn baju raya pink..tgh cari baju raya ni..harap2 yg berkenan adalah kaler pink

    ReplyDelete
  6. heee..jangan.....kejap2.... ;) tgh carik gmbr ni...byk je pki baju pink...tp xde 1 badan...sume takat pinggang je..bole ke??

    ~hohoho edisi mntk syarat dilonggarkan...heee... ;p

    ReplyDelete
  7. ^^norhaizan^^ em mybe akan dilanjutkan sehingga ke ahad lepas raya aji tu :)

    ^^anne^^ yup. syarat gamba msti full tu udah dibuang :) hehe...so bleh la anto..at least nampak baju le tauu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha