Wednesday, November 4, 2009

Berubah

1. Hmm rasa mcm berong jer blog post aku akhir2 ni. tau ke ape maksud berong? berong ni maksudnye adalah seangkatan dgn bengong lah lebih kurang gitu. okay kelas bahasa melayu tamat. hihi. Serius I have no plan and no idea atas ape yang aku akan tulis dalam entri ni. remaja bawah umur, sila dapatkan bimbingan rakan sebaya anda dan ke atas. nak ajak nenek teman baca pon boleh. tapi make sure nenek korg ada sense of humour. eh tapi blog ni tak adalah kelako sgt pon. erm i mean tak kelakar at all (abes lah kena kutuk berbahasa rojak dalam blog) lah blog sini. rasa nak tgk yg humour2 sket baik kamu pegi tonton sinchan ke sponge bob ke, i bet konfem kelako. kalo ko tak gelak tgk salah satu cite katun yg aku sebut tadi, xtau lah alien dari mana lah agaknye ko dtg T___T


2. Err macam pelik nama mesti ada perkataan KO KAU KAMU U dalam sebuah entri dalam sebuah blog. sebab macam dah tersasar jauh pulak motif utama berblog iaitu sebuah diari online. dan sebuah diari tidak patot dipublickan. eh tidak tidak. aku bukan nak privatekan blog ni pon. HAHA. sebab aku dah ada private blog dan hanya 3 org invited readers termasuk aku. hmm too personal to be shared. sorry. kadang2 perlu utk berahsia sbb tak semua org tau simpan rahsia. apetah lagi kalo blog itu adalah public apekejadahnye nak rahsia2. erm nak buat protected pulak, erm mcm tak berapa best (bagi aku laa) okay ciare stop merapu sekarang +__+


3. aku ada buat tutorial makeup sebenarnya. siap dgn false eyelashes bagai. erm tapi rasa mcm "Ughh!! please ciare u're not a mak andam YET. pegi khatam dulu belajo makeup baru buat kat blog sendiri. dont drop ur waterface aaahhh"....dengan itu aku peram ajelah gamba2 tersebut. nanti lah bile dah sampai seru aku tepek la sikit2.


4. downn downnn. nape rasa mood tersangat2 down walopon dah buat perkara2 yg aku sukai mcm membeli belah shawl, makan big apple donut (ehh macam tak logik aje benda yg aku senaraikan ni) dan lain2 tapi rasa tak syokkkk aje perasaan ni. emm nape nape....semua aku buat rasa tak kena. pastu rasa tak senang hati. adeee je rasa somethg wrong somewhere. tak suke sgt perasaan ni tau.


5. aku tak tau ape motip aku letak numbering gini. macam minit mensyuarat dah kaedahnya. tinggal nak buat satu lagi column ACTION je utk tindakan susulan. hehe i jakun sket wat minit mensyuarat @__@


6. cukup lah sampai 5 item. eh tapi skrg dah 6. em belasah jelah. ngantuk ni. nak tido dah. makeup kat muke pon tak cuci lagi. nak rehattt nak rehatttt. sayang jom bcuti nak? =D

pstttttttt: tajuk adalah tak ada kena mengena.
saje wat tajuk gitu sbb terngiang2 lagu stacy
kenapa bah kau berubah. ee hate this song!
tp lagu ni jgk terngiang2. nyampah!!

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. rase tak senang hati? ermmm..cube mengaji bnyk2..huhu

    ReplyDelete
  2. hmmm...private blog tak nak invite ann ker? hmmm..huhuh..tetiba terasa suh invite lak? heheh

    ReplyDelete
  3. ^^muni^^ baek ustazah T___T

    ^^ann^^ hehe segannye..actually blog tersebut tak lain tak bukan hanyalah repekan tulus dan sanubari 3 org wanita.2 wanita yg lain itu adalah author dan slalu cite kisah mereka.huhu.nak sng kite wat private blog yg lain nak? khas utk kaum2 wanita, isteri, blogger mcm kita =D jom jom

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha