Friday, November 20, 2009

Blogging itu dadah ~~

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Wuah bukan main busy tak cukup 24jam sehari dah rasanya. erm paling terasa sekali, tak cukup masa opishour. tapi utk melanjutkan opishour (for free?? no way man) mmg jgn harap lah kan. dulu zaman bujang trang tang tang bleh la. tp time dah jadi bini org ni, lu pikir lah camne. tiap2 petang asik laki aku tlg bukak pagar bila aku sampai umah. siap tlg angkat beg laptop i lagik (vahhh romantikkan suami i =p muaaahhh darling ^,^) kekadang teringin gak sang bini nak balek awal dan menjojolkan muke yg tak berapa cun ni (namun wajib plg cun pd mata suami. kahkahkah) pada laki dia. hehe.

Lately keje menimbum. hampir terkambus aku dalam lautan kerja tu (ok fine. ni metafora jek) dan rasa mcm tak penah nak abes. makin banyak ade. tang mana berkurang aku kurang nampak pulak T____T. Erm tapi dalam sibuk2 pon blogging jalaaan. HAHA. penting tu. sbb aku rasa aku addicted gile kalo tak taip entri dalam sehari. aku tak sgt addicted mcmbaca blog org lain (tapi ada few blogs yg wajib ditonton tiap ari. cannot mention marr) dan tak kuasa jugak nak baca blog sendiri. tu kes meroyan namanya baca blog sendiri tak henti2. KAHKAH. tapi aku lebih addicted, ehh bukan.....aku SANGAT addicted utk menaip entri baru setiap hari. kalo gian sgt, 1 entri murahan pon jadiklah. KAHKAHKAH :))

okay tamat dah. inilah contoh entri murahan. sekarang anda paham bukan kenapa aku ckp aku addicted??? wuahhhh ade dadah ke ape dalam blog ini??? T_____T

pssssttttt: okay ptg nti aku bagi informative entry k :)

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha