Sunday, November 22, 2009

Dah macam gathering kat majlis anul semalam. HAHA

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Wuaaa happy bangat sih semalam sbb dapat jumpe ramaiii sgt kawan2 semetrik dulu masa majlis kawen anul semalam :) walopon tak seramai reunion dulu, but still ramai pd aku. dan plg penting dpt jumpe kawan2 yg dah lamaaaaaa tak ketemu ^___^

niza, etot, yatie, im, ciare & shi
aku sdg dukung aimanina. baru 3 bulan ni. amek berkattt amek berkattt. HAHA. mamanye yg bertudung merah tersebut. ayu namanya. org nye pon ayuuuu je ;) shi sdg meriba anak sulongnye bernama aiman. ish nama anak pon nak dekat sama. hmmm nak berbesan katanye. KEKEKE. err dlm perot nye ade lg sorg baby. dah 8 bulan tu. amek berkattt amek berkatttt =p im ko sorg single dlm gambo ni. pecita? ~~

nur imirah. dulu org slalu ckp muke kami serupa. mana ada ~~~ ainun sdg mdukung anak pempuannye, shiqa :) ain rasyiqah nama penuhnye. hehe. comei nok mapuh. putih melepak!! eee geram kt anak ko enon. tak pcaya?? meh aku zo0m in muke anak dia.

see??? putih melepuk kan?? wuaaa comelnye. harus aku tonton gamba anak ko tiap ari agar anak ku comel seperti anakmu. HUHU (??? apekah)

mentol (suhaimi) yakni ayahnye si shiqa :), un dan jafni jejaka terhangat. haaa single lg ke tak ntah le. sape nak kenal?? HEHEH

yati bersama aimanina :) wuahh sume amek berkat ni. ops!

niza & madal yg mendukung aimanina. ceh mcm couple lak korg. tp bukan yerr ~~ pitnahh. HAHA

shi & suaminya :) alaa xtau laa namanye sape =p

ceh pempuan ni hrp maklum le. dia tau nak posing ajeee. tak pedulikkan org sekeliling. photog pon cam pelik tgk aku. hmm aku ade inteview photog tu. dia punye dslr mak aihhh mahalnye, rm13 k T_____T mampuih nak beli

amek berkat & praktis. amiiiinnnn :)

muhallimah & me. wuaaa kangen sama im. well bila im ada di sisi, aku akan gelak mcm pontianak kerna dia suke buat lawak selambe nak mampus. haish mati kering gusi aku ;)

dan photo wajib :) sedapp yummmm =p

pssssssssttttttttttt: mcm pelik kan xde gamba
pengantin??? HEHE. well, saje nak publishkan besok.
hrp bersabar yer :)

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha