Tuesday, November 17, 2009

Dia tak sihat

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Aku rasa arini 1st time dia mc since we all kawen. alalalalaa ciannn my baby demam yer....penat sgt kot. 6 ari keje 2 ari off to trganu and this week hav to work 7 days!! what???? huh cian my baby penat sgt tuuu. ya ampun kejam sgt pulak aku rasa company jepun ni. dah la baby i kecik molek je, lelama kang tggl tulang je pulak. bini dia yg overdose isi. meh sini i bagi isi daging i dekat u sikit ;)

Dari malam td lagi dia ngadu kaki dia lenguh2. aku what dunno je (haha biasa lah i tak biasa lagi melayan suami sakit. baru arini 1st time HAHA). jaga2 pg tadi dia tak bangun lagi??? slalunye time aku bangun dia dah siap (and again. company jepun mmg la strict gile kena masuk awal pulak tu). tapi pagi ni dia ada kat sebelah aku lg. hish tekejut makkkk! i ingat makhluk Tuhan mana plak tadi! (dah la mlm td aku mimpi hantu. tension i nyahh HAHA)

Cian my baby....terus merengek2 takmo pegi keje. tghr td aku call dia
aku: dah pegi klinik?
dia: dah
aku: dokte ckp ape? dia bg ubat ape?
dia: ubat sakit urat
aku: ubat sakit urat??? (HAHAHA gelak dlm hati je =p)

cam lawok je muda mudi dah sakit urat. mcm gaya mak aku je. HAHA. persoalannya muda belia lg ke my baby ni?? ehehe. ish tak baik aku kutuk hubby sendiri. takpelah sayang, whatever it is, you're always be my KING :) muahh sayang, get well soon ^_____^

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. muka cia kan sekali pandang cm nurkasih time sekolah tingkatan 1 tu,yang terkantoi ngan adam pasal lukisan yang ader duk bawah pokok tu r..hehehehe

    ReplyDelete
  2. huhuhu...get well soon MK...hubby kita oun baru baek demam...arini ann pulak sambung demam dia..hehehhe

    ReplyDelete
  3. ^^mazz^^ HAHA yeke? ye ye cia ingat...girl tu cam chubby kan pipi dia? ;)

    ^^muni^^ first time seh i pgil dia baby dlm blog...maluuuu =p

    ^^zack^^ tu lar psl, camne dokte tu bleh sahkan dia sakit urat? huhu

    ReplyDelete
  4. alalla manje gitu panggil baby kan

    biasela yani pon selalu dpt ubat urat!apekah???dah tua ke aku ni??=p

    ReplyDelete
  5. ^^yani^^ haha geli nyahh pgil baby...saje gedik2 sket =p wuaaa yani pon slalu sakit urat ke?? huhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha