Wednesday, November 18, 2009

Feeding ~~

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Hehe tajuk tu jgn nak bikin hot stories pulak. ape korg ingat ibu jeke bleh feeding baby dia?? HAHA i pon bleh feeding gak tao =p anyway, bila pergi ke mines aku mmg suke lah feeding fish dalam tasik tu. kira ni hobi since 2008 aku rasa. padahal sebelum tu, since 2003 lagi dok UPM sekali pon harammmm aku bagi ikan2 tasik mines tu makan. HAHA.


tapi ikan2 dalam tasik the mines ni, ya ampunnnnnn beso gabaknye! naik seram weh aku rasa. sori laa gamba di atas ditangkap pakai camera non~dslr. HAHA. maka hasilnya mantap (yeah right!) sikit lah kan. hoho. mantap apejadahnye kalo gitu. susah wei nak focus kat ikan. mau aku kena berenang kat dalam tasik ni kot. itu pon tak tentu bleh dapat gamba cantek. mana taknya? tuan badan tak reti swimming nyah! bertempiaran ikan2 dalam tasek tu sbb ingat i mak dugong sesat dari laut china selatan =D KAHKAHKAH

Tak sabarnye mau pulang ke kampung utk menikmati keenakkan ketam yg ditangkap oleh paklang. w0o0o0 sedapnyeee. nanges weh dapat makan. nak letak ke gambo ketam tu? haish tak payah lah ye. aku rasa udah 3x dah gambo ketam aku masuk blog. cukup2 lah tu yek. aku taknak buat moms to be terngidam kang. mampos aku! =p

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. kiter nk gak,,,,,nk ketam,,,

    x dpt mkn,,,dpt tgok jd r,,,,

    hehehehe

    ReplyDelete
  2. ^^qaseh^^ tak apa nti blk kg, ci'a tgkp gamba ketam byk2 dan hidangkan di blog;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha