Thursday, November 5, 2009

gelak ketawa hari khamis

aku ni bleh kata kategori jarang jugak nak buat spotcheck keywords kat nuffnang ni. yang aku tau tiap pagi aku tgk berapa dah earning aku dlm nuffnang ni haaa. berbunga2 bila tgk hasil pendapatan tiap pagi =p so tadi sebab ade masa kelapangan (mana taknye kul 12 pegi makan, lepas tu melepek lah ape lg. hihi) maka aku tinjau2 lah jugak natang apelahh keyword aku arini. aritu penah dapat yg kelaka jugak sbb ada org google mcm mana nak tipu jawi surat kebenaran nikah. haish. gile ape? KAHKAHKAH.

so arini dalam byk2 keyword, yg paling kelaka adalah "ADA TAK PTD TUA" ya ampunnn rasa nak menangis aku baca keyword ni tadik. haha. ade ke google menatang tu? hmm aku suspek org ni dapat jawatan PTD. tp umur dia maybe sedikit lanjut kot. pastu dia mcm segan la sbb skrg ni yg jadi PTD fresh graduate pon melambak. haish. kpd org yg mengoogle, tak payah la segan2. dah dapat jawatan PTD tu teruskan jelah. tak kira umur tua ke muda. kalo taknak jawatan tu bak sini bagi aku. hahaha.

rupa2nya bila dia google "ADA TAK PTD TUA" dia jumpe entry aku yg lama ni. hehe. haish. sabo aje den. kekadang rasa mcm hiburan pulak nengok keyword ni. ade jugak kekadang yg ada unsur2 18sx tapi i mcm segan la nak tepek ni. wakakaka. okey itu saje :)

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. hahaha...zie pun same mcm ciare gak. amat jarang nk tgk bhgn keyword tuh. selalunya tiap pagi zie tgk anaylse brape pengunjung semalam kesemua nya. part earning zie abaikan je. leh nnti terkejut tgk dh byk ke x...hehehe

    :P

    ReplyDelete
  2. ^^Zie^^ hehe. btol jgk.xnak ah tgk slalu earning..nti bleh wat2 tokojuts =p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha