Wednesday, November 11, 2009

INTRADE 2009 @ MATRADE, Jalan Duta

Mari mari. masih sempat lagi kamu semua nak melawat INTRADE 2o09. INTRADE ni adalah satu konsep dua hala dalam perdagangan antarabangsa. Iaitu, event ni akan mempromosikan pelbagai barang dari serata pelusuk dunia termasuk barang2 tempatan. Maka sape rasa nak support barangan buatan malaysia, mari sini cepat. besok last day okey.

dan sape yg nak merasa dan memiliki brg2 buatan luarnegara yg unik, mari cepat jgk! sbb rata produk luar negara ini belom dipasarkan di Malaysia. So u'll know lah apekejadah barang negara lain yg tidak terdapat di malaysia. semalam aku dah round half la INTRADE 2009 ni (dgn hanya turun menaiki lift aku terus sampai ke Intrade. HAHA gile dekat okek) dan byk jugak lah barang2 menarik. Antara barang yg aku nak sapu bersih harini adalah beg laptop dan jgk bidai kot. HAHA. so u know lah aku tgk bidai smlm kat mana. hehe :p

booth jualan yg terdapat di INTRADE 2009. macam2 adaaaa.

rawatan mata permata hijrah secara percuma. credit to the model, nana. hihi

barang perhiasan konsep inggeris

barang perhiasan wanita. naik gelap mata aku =p

blackberry. huhu. ni paling tak menahan. promosi: RM199 ade, 499 ade dan mcm2 lagik. haish

Dan mcm2 lagi sebenarnya. kalo kain2 pon ade especially kain dari indonesia. cantekk i tell you. owh namun pitih i tidak memberangsangkan T____T. lepas tu mcm2 makanan pon ade, bleh rasa dan takpayah beli. haha. kalo rasa nak jiwat wang mari sini makan free. lepas kuar kamu pasti kenyang. wakakaka.

Welcome to INTRADE 2009

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. huwaaa.. nak nset baru.. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. ^^miera^^ hah ape lg? wat la ngidam phone baru soh daddytobe belikan ;)

    ^^lisa^^ hehe yup gambo ni blurberry...tp booth blackberry pon ade..tp mahal lah. kihkih ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha