Tuesday, November 3, 2009

Kecik kecik dah ada lurah dendam. teeehee :p

to yanti+mael, i pinjam anak uols kejap. tak kena caj kan? heh (dorg xbc blog aku rasanya. wakakaka)
nama saya izzmikail. umur saya 6 bulan plus plus. saya tak ingat lagi bila tarikh lahir saya. nanti saya tanya mummy and daddy. tapi kena tggu mummy and daddy balek keje dulu. saya selalu pegi umah auntie ciare dgn uncle MK. saya suka buli auntie ciare. saya paksa dia dukung saya sbb saya boring asik baring jek. tp auntie ciare layannn je ape saya nak (huhu T__T). tak apa tak apa auntie ciare nak diet kot sbb dia bleh excercise angkat saya. berat saya 8.9 kg. ringan aje...kan auntie ciare?? (uuu nanges lg T__T kebas babe angkat si izz mikail ni. but it was fun)

Saya suke uncle MK jgk sbb dia lagiii suke layan saya. uncle MK suka angkat dan timang2 saya. kalo pegi jalan2 dgn uncle MK dia akan dukunggggg saya je. stroller yg mummy ngn daddy bawak langsung tak pakai (huhu kurus la laki aku). okay auntie ciare & uncle MK lain kali kite jalan2 lagi ye.

~~okay izz..dtg umah auntie selalu yer. mmuuuahhhh ^___~

see?? tgk tu kecik2 dah ade lurah dendam i tell you.. tapiiiii ni baby boy bukan baby girl nak ada lurah2 dendam bagaiiiii..HAHAHA =D izz...auntie rindu izzz....mmuahhhhh

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. hamik kauuuuu!! sampai kemek2 idung p tonyoh pipi budak tuh..

    ko mmg xde keje kan nak cekodeng lurah dendam la apa la... haha!

    ReplyDelete
  2. ^^zarith^^ hehe :) alaa baby ni sgt montel....geram i tau..tu psl cekodeng..kahkah =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha