Friday, November 20, 2009

Makeup: Nude Lips ;)

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Haaaaaa aku tetiba wat entri ni sebab aku terlalu happy!!! Alhamdulillah. kan dah cakap bila kite menangis atas sesuatu kesedihan (owh yg ni sedih w0o000 huhu. biarlah rahsia kan ann =p) tapi Allah membalas pula dgn kehappyan dalam rupabentuk lain. hehe =p Tak ada lah ape sgt, tp apepon bentuk rezeki yg diterima atau ganjaran itu, kite kena lah bersyukur. tak perlu lah memperkotak~katikkan ketidakpuasan hati etc. belajar lah utk redha :) well, lately, aku betul2 paham apa maksudnye redha. bukan la maksudnye selama ni bengong sgt tak paham. means, bila ko hadapi sendiri ape slalu ko tgk kt org lain, now u know lah. nak menangis?? buat apa. tp nangis perlu utk kelegaan :) so apa yg perlu2 kita pahami waktu di saat2 kejatuhan semangat teramat adalah REDHA. okay ustazah ciare balek skrg.

Padahal aku nak cite pasal nude lips. huhu melalut pegi mana lak pempuan ni. ko nak kena sepak??? HAHAHA.

rupa sebenar warna di atas adalah lebih pucat. zo0M terlebih mcm pink sgt pulak T__T

Okay 1st of all maafkan kulit2 mengelupas atas bibir aku tu. huhu. harap korg xnampak. wakakaka. anyway, lately aku suke dan jatoh cinta dgn nude lips tau. i mean, pakai lipstick yg pucat2 gitu. haha. sentappp wei mggodanye...hihi. so nak beli lipstick nude aku xde pitih ah wei. so aku godek2 youtube maka terjumpa lah 1 tutorial heh. wuaaaaaa baru aku tau youtube banyakkkkkkkk sgt ilmu2. dulu aku tak suke youtube sbb mcm tahapa2. ramai org x btgjawab upload video bukan2. but now, youtube tu sntiasa ON kat lappy aku. dan mengreview segala mak nenek pasal makeups tutorials dan jugak coding tutorials :) TQ kat org2 yg mgupload ilmu2 tersebut kt youtube :)

Maka gamba di atas adalah pinky-nude-lips. hehe harus la ade pinky kan. tapi aku lebih suke yg betul2 nude without any colors. sampai mak tegur "ape kena pucat sgt gincu kamu??? mcm org sakit!" HAHAHA bg org2 tua mmg gitu kot. ini fesyen la maaakk. HIHI. nak tau camne nak buat pinky-nude-lips?? hmm nti aku wat tutorial eh. sonang yo0o0o0o0 ^____~

psssssssttttt: emm korg tau kan ape itu nude-lips.
dia ala2 mcm kaler yg terlalu takde kaler.
mostly no lipstick ah org tgk.
tapi hasilnye mantap dan terjuih sket.
bibir akan tampak lebih bervolume :)

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. wahh..comel la your lips..muncung tu sgt m'goda (ter'lesbo sudah..kihkih)..suka gak ngn kaler nude ni..ai pon byk godek2 kt youtube pasai mekap2 tutorial..mcm2 derang ajar kan...i'm waiting 4 your nude lips tutorial..heee.

    ReplyDelete
  2. ^^norhaizan^^ hehe biase2 ciare pon kenkadang jadik lesbo bile tgk pempuan cantekk..HAHAHAHA (apekah???) baekk ntikan kmunculan tutorial nude lips. heh. ari ahad @ senin kot =p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha