Thursday, November 5, 2009

My very first false eyelashes


Has failed badly i tell you T____T. cube tengok bebetoi what really happened???? em dalam gambo ni mata kiri SUKSES!!! yeayy. tapi mata kanan ade sedikit kecacatan. hmm kalo org yg teror konfem sesaat tengok je dah tau failed!


Haish. kesimpulannye perlukan kesabaran dan jugak xbleh putus asa dgn cpt! hehe. tak ape nti aku nak cuba lagi dan lagiiii =) kalo tgk bebetoi aku adalah x mengedit gamba di atas. hanya crop sajeee. dan aku memakai foundation kryolan. so ia adalah membantu sgt2 utk kulit tak flawless mcm aku ni. at least dia memflawless kan jgk gempa bumi atas muka aku ni T__T


sekian terima kasih T___T. nanges tgk kulit muke sendiri lubang2. bila nak cantek ni? wuaaaaaaaaaaaaaaaa T____________T

diedit 5 minit kemudian: Ya ampun semak samunnyeee kening aku eh? haha rasa malu lak tetiba upload gamba sedemikian rupa. oh malu malu T____T nanges lg sejam

diedit 6 minit kemudian: wuaaa baru pasan atas idung ade kesan kemerahan akibat jerawat mau tumbuh. wuahhh.......i termalu.......pangggg!!! ape aku ni meroyan dlm blog sendiri?? huhu. namun I redha. itu muke sebenar I. tak lawa bukan? so what?? huhu


Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. okalar tu..tapi yang hujung mta sebelah hidung tu..kasi gunting sket..nampak tak tipu sangat nanti..

    kulit muka cam cia kena pakai jari if nak pakai foundation... kalau pakai sponge nati foundation tak lekat sngat..


    ann ade tengok satu based foundation yang untk tutup bekas jerawat tu..tapi tak ingat brand apa.

    ReplyDelete
  2. ^^Ann^^ kahkahkah..lawak gile rasanye..sbb kite mmg nak potong sket tang ujung tu, tapi cari punye cari gunting xdok. harus laa men belasah je pakai.hahaha =D

    okey cikgu, nti saya akan cuba lagik XD

    ReplyDelete
  3. pn ciare lawa ape....xbaik tau ckp diri sndri xlawa...syukur cepat...syukur..hihi

    ReplyDelete
  4. ^^Mazz^^ huhu elok ke? mcm cacat aje false eyelashes tu T___T

    ^^fashya^^ syukur alhamdulillah =D syukur syukur..hehe

    ReplyDelete
  5. kak.
    mane nk beli krayolan eh?

    ReplyDelete
  6. pssttt...zie pun fail gak klo nk pakaikan fake lashes neh yang. kompom sebelah lain sebelah lain..adehhh...hehe.

    kiki expert dlm bab² nih


    :)

    ReplyDelete
  7. ^^eazy^^ rujuk entri di atas :)

    ^^Zie^^ hehe kiki mmg la teror..dia pandai bgaya..berposing pon pndai...kite SR kiki tau ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha