Monday, November 9, 2009

Next: 2012

okay sekarang mode berhibur sudah datang lepas lama menghilang (atas faktor2 X). HAHA. tapi atas sebab2 yg tak dapat dielakkan aku hanye bleh nonton movie pada 1 hari je dalam 1 mggu. dan ia bukan jatuh pada weekends. hihi. okay tak payah huraikan. kamu mungkin tak paham situasi saya T____T. apepon tuanbesarmk dah bg kebenaran so i on aje. haish nak wat camne, tuanbesarmk lebih busy seorg doctor yg terpaksa oncall tnpa sebarang notice, lebih not available dari sorg pilot yg selalu outstation ke bandar2 lain, lebih hensem dari keanu reeves (hehe ni tak ada kena mengena. tak ada :p), dan lebih apa2 lg lah sbb takde kata2 dapat gambarkan kebusyan dia. itulah padahnye bekerja dgn negara matahari terbit. tak apalah, yg penting ko (merujuk kpd negara matahari terbit) jgn lupa byr lumayan sket kat laki aku tiap2 bulan. bonus tu kasi UP lagi. HOHO. i kan pisau cukur. oh my gucci!! $____$

Maka oleh kerana kebusyan tuanbesarmk aku diberi sedikit peluang oleh beliau utk berhibur bersama teman. tq sayang :) eh berhibur di sini bukan le berjimbaa tahap lupa dunia okeh. hehe. bhibur di sini adalah nonton wayang ya anak2. hihi. aritu dah mulakan dgn pisau cukur so next adalah dicukur (ops!). ehh bukan bukan. next adalah movie bertitle 2012 =p

aku mmg suke ah cite yg konsep ala2 gini. konon2 ala2 dunia nak kiamat la (bleh insafi diri sket pas tgk) dan plg penting effectnya superb. sila tonton trailer 2012 di sini eh.

abes dgn tiba2 @__@

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. i am looking forward to watch diz muvi yang. zie pun suke gak ngan konsep muvi cam ginie. membawa keinsafan koo

    hehe :p

    ReplyDelete
  2. ^^zie^^ hehe jom jom tgk..kamis ni start =p

    ReplyDelete
  3. ^^yani^^ ape lg? serang la kuatang =p dop pung mung mari KL je ah ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha