Monday, November 30, 2009

pakar IT, can you help me?

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Kepada pakar2 computer di luar sana. aku ada satu soalan. dah blur xtau nak tanya sape. agak2 korg tau tak camne nak selesaikan? begini alkisahnye.

di satu pagi yg mendung, aku telah mengsetkan satu folder penting berkaitan resit2 online banking, slip gaji, etc. set ape? aku telah setkan attributesnya menjadi hidden pd propertiesnya. sbb mcm taknak sepupu2 aku godek2 folder penting itu.

sekali bile arini aku nak unhide balek folder tu, ia tak mau keluar sampai laaaa ni. aku buat camni......

* masuk main folder di mana folder yg dihide itu berada: contoh my documents
* then aku pilih tools
* kendian folder options
* pilih tab view
* click radio buttin show hidden folders & files
* apply

sekaliiii tak jadi pape daaaaaa ~~~ tension i nyahhh. so can anybody here tolong i?? pleasee T__T

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha