Thursday, November 26, 2009

panaskan enjin cepat. jom balek kampung! =D

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Bismillahirrahmanirrahim.

InsyaAllah time entri ni dipublishkan, kami bertiga sdg dalam perjalanan ke ipoh perak. err bertiga?? teettt HAHAHA ini bukan kontroversi k. bertiga means campur mak i laaaa. bukan ber'tiga' sbb ada insan lain dalam diri ini T____T. bile laa nak balek kmpg smbil bawak 'berita baik itu' yer? insyaAllah jika ada rezeki, adalah kan. doakan kami =D ehh tetiba larik tajuk.

Okay. sambung balek. so camner percutian korg end of this month ni? balek mana? cuti bape lama? em okay tak sudi nak jawab pon tak apa T__T (apehal pempuan emo ni??? ko nak kena lempang?? hihi). aku adalah excited berkuasa infiniti lah rasanya sbb nak beraya di perak. keluarga kami kecil aje. mula2 sggh umah kakak kat ipoh (yeayy plg xsabar nak jumpe kayya ngn kayyin =D), then besok br angkot dorg blk kmpg.

Kek rendang sume dah siap dah. tapi malas nak letak gambo kat sini. aku wat pas raya lah ek. kang menangisss pulakkk sape2 yg xdpt lik kmpg tgk rendang perak i ni haaa. hehehe =D sekian saje kot. dgn ini puanciare ingin mengucapkan:

selamat hari raya aidiladha
mintak maap andai terkasar bahasa, terkecik ati kat pelusuk blog ni terhadap readers (adeh mcm kurg dipahami ayat ni tapi malas nak backspace. haha. so layan je. anggap anda paham)
semoga selamat pulang ke kmpg masing. dan smoga selamat balik semula ari ahad ni (kerjaa woiii isnin nanti. jgn wat2 lupe pulak)
gonna miss me? (wekkkk. haha. dont worry i'll blog everyday okek)

terima kasih maxis broadband. hehe. ko wat hal xdpat line kat kmpg aku siap ko!! aku sumpah ko jadi upgraded broadband agar ku boleh mengakses blog. HAHA. adios!

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. selamat hari raya aidil adha too
    =)

    ReplyDelete
  2. u dah selamat bergerak ke kg
    i ni masih mengemas lagi sambil asyik menyuruh suami gi mandi
    degil tul dia tu tau

    selamat ari raya cia

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha