Thursday, November 26, 2009

ponnnn ponnnnnn !!!

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Ketepi ketepi!! excuse me?? blog udah bersawang okay?? smalam 1 entri je? huuu. arini plak?? mcm xde entri. HAHA. okay nah entri utk blog semua. hehe (budget artis sgt. ko ingat ada org nak baca blog ko? ;p)

Ok utk bg exercise buat korg, sila jawab satu pertanyaan yg aku pon dah penin camne nak setle down kan. kenapa, semua lemak2 aku pegi ke pipi?? mmg obviously, muke aku mcm muke sembap yg amaaaaat. mengalahkan pempuan pregnant 9 bulan!! (aku pnh dgr org ckp preggy woman yg dah nak bersalen ala2 sembap gitu)

MasyaAllah, malam tadi aku try godek2 camera dan saje ah test test tgkp kan. katee nak blajo photog so harus la khatam dulu menu2 camera aku ni. n u know what?? byk function aku dah discover mlm tadi. yeayy =D (ok skip part ni) erm so bila aku tgkap gamba aku without tudung lah kan. dah dok dlm umah sendiri ape jadah nak tudung2 bagai. erkk??? dan PIPI KU TERSERLAH okayyy. i mean, sgt sgt tersembul. wuaaaa sedihnyaaaa. nape pipi aku begini??

aku dah try mkn chewing gum smpi naik kejung xde kesan. aku dah try wat senaman tepuk2 double chin tp xde jadi ape2. kalo aku diet sekalipon, tmpat lain bleh laa kempis sket, tapi nape pipi tidakkk??? malah berganda2 double triple chin i. wuaaaa tolongg i T_____T

hah, sila pikirkan jawapannye sekrg! jgn nak bg idea bodoh2 siap korg nti. HAHAHA.

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. N mkn chewing gum ari2...chubby gaks..hihihi...xto la nk kempis kn pp cane..

    ReplyDelete
  2. tembam tapi gebu, apa salahnya..
    hehehehe
    tapi cuba guna bio-essence, kalau tak silap. yang dia boleh firm kan bhgn muka tu. dulu masa blaja ada gak membe cuba,berkesan gak tgk

    ReplyDelete
  3. ^^princessN^^ uuu tu la psl..camne yee T___T

    ^^dayu^^ yeke dayu? bio-essence ek..erm dia bleh tegangkan kulit pipi utk mengurangkan ketembaman ke camne? huhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha