Wednesday, November 11, 2009

Product from indonesia

cececeeee. org lain yg balek dari bandung (indonesia bukan air bandung), org lain yg buat entri pasal produk negara sana T___T. owh aku bukan gile sbb nak pegi sgt bandung. no no no. aku hanya mau mempromosikan Intrade 2009 itu saje :)

Anyway korg readers sekalian mostly pempuan kan? dan pempuan suke bangat pd kain2 kan? apetah lg kain yg berkerawang utk kebaya tu right?? em now segalanya udah ada di malaysia. bahkan, pengeluar2 dari sana dtg sendiri ke malaysia dan menjual produk mereka di sini DGN HARGA ASAL ya. rata2 murah wei aku nengok. naik juling mata @___@ tp aku idak le shopping sbb aku kena fokus utk beli brg lain. owh meleleh ayaq lioq teman nengoknyer =p





okay sekian saje gamba2nye. hmmm ade byk lagi gambo tp mcm....apekesss nak letak gambo byk2 yg kualitinye mcm bangkai??? huhu. harap maklum yer, camera henfon aku tak sampai 1 pixel pon, malah tiada pixel. maka aku letak gamba beribu2 pon kualiti tetap tak best! sebenarnya, gamba2 di atas adalah sgtttt cantek tau..huhu sedihnye mcm tak dpt nak buktikan kat korg T___T. ok lah. so itu saje.

Welcome to INTRADE 2009

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. harga baju kerawang2 tu dalam berapa ek :D

    ReplyDelete
  2. ^^Dudu^^ erm dlm 100 rasanye....:) tp mybe mahal sikittttt aje dr harga d bandung kot sbb kos naik kapaltebang :p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha