Friday, November 6, 2009

Product Review: Kryolan

hehe ramai yg bertanya aku beli kryolan tv paint stick tu dekat mana kan? hehe. so aku beli kat SINI. klik cepat klik cepat! masa aku beli tu mmg tahap redha ajelah sbb aku xtau mcm mana color yg sesuai utk muka aku yg serba serbi bermasalah ni. so aku bg email kat tokei kedai ni dan tanya ape color yg sesuai utk kulit muke aku. So jom tgk sikit sebanyak perbualan kami melalui email :)

bla bla bla tak perlu tau ape aku merepek mula2. haha....
...if i want to buy Kryolan tv Paint Stic, what is the best color for me.I have oily skin, uneven skin tone and a bit acne marks.Can you suggest me the suitable color? Please look at the picture for clearer view :)
Thanks
So aku pon attached la 2 keping gamba muke original gitu. konfem tekejot berok ah kakak tu tgk muke aku yg bogel tnpa makeup T____T. kemudian kakak tu membalas email aku. aku pegi cakap omputih dgn beriyanye sbb ingat dia bukan malay =p sekali melayu daaa ;)


hye bebeh.. tv paint stick klu nak cover acne parut2 jerawat, boleh amek 092 warna hijau.. pastu pakai tv paint stick skin color NB akak rasa seswai kot ngan awk.. klu ikut gambar tula mcm cerah..
bla bla bla...
So tanpa ragu2 aku pon beli lah foundation kryolan tv paint stick color NB. yg kaler ijau utk cover parut2 jerawat tu aku nak beli end of this month :)

saya sedang memakai foundation kryolan masa ni. ni kira not edited lah ni. kan ko nampak berlubang2 muka aku tu kan? HAHA. but it was covered by the tv paint stick successfully. hihi. eyebag ko pon bleh disorokkan dgn jayanye. i love this product sooo much =D anyway gamba kat atas ni aku calit2 kat tmpat bermasalah jek. pastu rata2kan dgn span bg tak bertompok2. dan aku rasa sgt berkesan! hihi. dan paling penting kalo muke ko berminyak ia takkan mengdisturb makeup kamu. kiranya makeup menten eventho dah lap2 dgn tisu. tp jgn ar ko g tonyoh2 pulak. waakaka. mm bestnyaa nti bleh pegi kusus mekaup bawak kryolan. gedix sket. HAHA

psstttt kak an! i dah iklan kan kat sini. bleh dpt diskaun kot ^____~ haha

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. ciare.. sebulan bape ratus ko abes utk makeup2 ni? hehe

    ReplyDelete
  2. ^^muni^^ hihi ni soalan aku plg suke. haha. anyway tak byk lah aku spend tiap bulan. sbb aku beli max 3 item je sebulan. kalo mahal aku beli 1 item aje sebulan. ikot bdget lah. lagipon aku ni nak melabur utk masa depan.tak apelah bersusah dulu bersenang kemudian. makeup, my passion <3

    ReplyDelete
  3. cecepat zie bukak link blog tuh..hehehe
    lawa mate ko yang..weeewiitttt

    ReplyDelete
  4. chantex la foundation tuh...nmpk rata bila sapu kt muka...
    nk beli gak la...boley??
    ahakss!!

    ReplyDelete
  5. ^^Zie^^ hehe beli beli jgn x beli :) lawa ke? huhu..mata i kecik tp b0lat..kahkah


    ^^cikladyangel^^ yup mmg rata. tp kena pakai span la :) beli la...utk suami tgk nanti :)

    ReplyDelete
  6. Aku yg nk beli ko yg dapat dl..huhuhuhu...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha