Monday, November 16, 2009

~~SAD mode~~

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Tah apa apa kan. 1st day permulaan minggu dah nak sad sad bagai. ko nak kena lempang ke ciare?? panggggggg ~~~ huhu. eh eh saya happy sebenarnya. tapi biasalah dalam kehappyan tu pasti ada kesedihannya. erm yelah, mana mungkin kita pasti dapat apa yg kita mahu. Allah dah janjikan pasti ada ganjaran pada setiap dugaan. ganjaran tu sama ada lambat atau cepat aje. apa yang penting? bersabar. hehe. okay stop ciare, ko jgn nak jadi ustazah plak pagi2 ni T____T

Yang penting saya gembiraaaaaaaaaa kerana suami sudah pulang kepangkuanku genap jam 10pm malam td. eh 10 ke 10.30 ek? huhu. tak perlu dihiraukan lah pukul berapa yg penting i dapat peluk dia malam tadi (panggggg~~~ ko jgn nak buat lawak lucah kat sini. blah skrg!!) Alaaa korg ni x sporting langsung, cakap peluk pon nak anggap lucah. biasalah suami isteri yg dah 48jam tak jumpe. mesti rindu~rinduan ;) oo0o0o0 korg ni, kalo tgk cite omputih sukeeee bab2 18sx ni, ni aku baru sebut peluk dah pandang sinis. meh aku panggggg~~ skali. hihi =p (emo jap)

Sayang, i masih rindukan you.

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. hihi
    bestla tu dpt hug.
    kak.lom dpt time lagi nk upload gambar pink.hihi

    ReplyDelete
  2. pas pelok buat pe??auuuuwww larik jauh jauh!

    takor ciare jadi hulk=p

    ReplyDelete
  3. ^^eazy^^ mstilah best ;) wuaa cepat cepat upload =p hihi

    ^^yani^^ amboiii nti kite jadi the hulk with pink color.HAHA.lepas pelok xde wat ape2.huhu (haa tgk tu wat muke xpcaya. hahahahahahaha)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha