Friday, November 13, 2009

saya minta maaf

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Kawan2, teman2, saudara saudari, tuan puan (dato' datin xyah kot sbb tak koserr dorg nak baca belog aku. HAHA), dengan ini PuanCiareTembun mau menyusun 10 jari utk memohon maaf. Maafkan saya yer. I'm not perfect dan kadang kala menghiriskan perasaan sesetengah pihak.

buang tebiat ape minah ni?? hmm tu laa, kekadang tu sbg manusia dewasa (acececeee :p) rasa insaf tu dtg lebih cepat tau berbanding muda mudi dulu (skg pon masih muda ye hrp maklum T__T). Apetah lagi bila sudah setle baca satu buku motivasi, maka rasa self-motivated tetiba.

**what?? ciare baca buku??? i berani kerat jari dia tak akan baca buku punyalah!!** huhu. sampai hati berkata demikian. puan ciare baru setle baca buku tau. buku tu aku tak beli pon, tp telah diberi oleh someone. baca bila rasa down jer :)

Kamu semua, saya minta maaf. mana tau esok lusa sudah tiada lg di dunia ini. Ya Allah Ya Tuhanku. ampunkan segala dosa2 hambaMu ini Ya Allah. Ampunkan segala dosaku Ya Allah. Kaulah yg Maha Kuasa dan Maha Pengampun. Tercipta kami, mati kami, semua ketentuanMu Ya Allah. amin amin ya rabbal a'lamin.

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. uhuk. aku mintak maaf jugak eh. tsk tsk.

    ReplyDelete
  2. ciare..nape sgt sedis? maapkan aku jugak. ronggeng yuk?

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha