Monday, November 16, 2009

selamat pengantin baru untuk semua bakal pengantin :)

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

apa aku nak merepek tghri bute ni ek (napetah org slalu ckp tghri bute, padahal terang benderang nak bute apenyetah. tp malam pon org pgil malam buta jgk. huhu) rasa tak sah pulak tak merepek dalam belog. seronok bukan buleh merepek tahap maksima (selagi tidak mengganggu gugat mn2 pihak) dalam belog. sbb kalo aku merepek sensorg dalam opis ni mau aku kena anto ke hospital tjg rambutan kot (dekat gile ngn umah kakak aku. hihi)

oiyaaa. sempena cuti sekolah ujung tahun ni, aku dah dapat bbrp jemputan. terima kasih atas jemputan anda. plg sweet, long lost friend pon ada. TQ to facebook yg mentemukan semula antara kami. yg pasti tiap ujung minggu bulan duabelas nanti aku udah dapat jemputan. tggl dapat pegi atau tak aje kawan2 oi. almaklum ler ari sabtu tuanbesarmk keje dan ramai lah pulak yg kawen hari sabtu. haish. aku mule lah penin pikir nak dtg dgn sape. plus, kalo tuanbesarmk takde aku agak fail memandu di tempat asing T___T. sesat sokmo kang.

sabtu ni, my beloved friends yg cantek molek kiut miut iaitu anul akan melangsungkan perkahwinan beliau bersama bakal suami yg dicintainya. hmm aku masih berpikir2. bukan pikir nak pakai baju ape tapi aku pikir nak pegi dgn siapakah? tuanbesarmk keje sabtu dan ahad ni (kesian suami i. jahat betol la kompeni jepun ni menyeksa pekerja. tak apa, bulan doblas ni make sure bg bonus UP lagi okek. teehee =p) Maka dgn siapa laa aku nak pegi majlis anul. nak pegi sorg? xtau jalan. mmg la ada map tp biasalah, kalo drive sorg2 tak sempat nak tgk map T__T. ade sapa2 nak konvoi dgn i x? ex-semetrik, jawab skrg!

Okay lah dah penin. nak hibernate kejap.

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha