Sunday, November 29, 2009

sessi melepaskan batuk di tangga. kang tulis sessi mengidam ada org komen bukan2 pulak

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Wahaaa mau ngelat taknak cite pasal raya aji bleh? huhu. nak cite pasal2 regular life. bile dapat gaji, kami akan mengunjungi Sushi king. bleh makan kenyang2 smpai kuar air idung. bkn sbb kuar air idung kerana pedas. tp kerana pengsan tgk bill. HAHAHAHA.

aku adalah peminat ala2 die hard fan gitu pd sushi king. aku rasa pekerja sushi king tuuu dah tertunggu2 kitorg datang makan situ afta dapat pitih, huhu. dan semasa makan di sushi king aku tak pernah minum air selain cold tea ni. sbb bg aku cold tea sushi king mmg sedap even tho mula2 minum dulu rasa pahit payau rasa nak sepak waiter dia. hahaha. tp lama2 rasa sodapppp. rasa ketagih. plg minimum, 3x aku suruh dia topup air tu selalunye :)

dan my favvy set of sushi is kodomo bento. tiap bulan pon aku pesan yg ni. hahaha. ops! sorry. gambo itu ditgkap lepas telah memakan nasiknye sikit. huhu. dah ada perubahan sket. ade half telur rebus disertakan =D haaa selain kodomo bento harussss lah aku amek berpinggan2 sushi yg dok berpusing2 atas bar dia tu. aku sokmo TERamek yg merah. huuu mahal lak tu T___T. nak wat camne, i ni tekak beruang polar, perot saiz mak badak. aku ngaku. so?? mmg dah gemuk pon. sape berani tegur2 kebulatan aku siap dia! i serius ni nyahhh.

dan ini set utk pasangan i. hehe. dia ni suke tukar2 set dia. kira brani amek risiko jgk lar. i menten dgn kodomo bento. hehe. ehh i tak pegi sushi dgn pasangan halal i. tp pegi dgn pasangan haram. yakni pasangan lesbianku. wakakakaka. amek ko ade statement terlampau di situ. siapakah dia?? biar lah rahsia ~~~~

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. ciare cukup ke makan set kids punya,hehe nway,sushi memang best!!

    ReplyDelete
  2. wakakakaka...sushi itu adalah pulut...hmm...jap pikir sejenak..sejenak je taw..bukan jenahak..wakkakakaka....

    ReplyDelete
  3. ^^rebanayam^^ haih da tuka nickname? =p ala saje amek set kecik.sbb nak amek yg dlm pinggan pusing2 tu lagi..HAHAHA..tamak haloba sket

    ^^ann^^ yup. pulut. tp pulut utk set TAK mcm pulut.mcm nasik beras jatiiii jek.

    ReplyDelete
  4. uhuu....lamer x mkn kt sushi king..N suke y goreng2 tu jekk..y mentah2 x mkn...

    ReplyDelete
  5. ^^princessN^^ yup yg goreng2 pon sedapkan. especially udang dia..aummmp ~~

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha