Monday, November 2, 2009

Shawls review!! :)

pssstttttt: Hye hye uols. ni scheduled entry ya.
arini puanciare busy mehh +__
but worry not, there's more scheduled
entry after this. do visit here again aaar :)

Hehe berjaya jgk aku nak menreviewkan shawls yg aku beli kat blogshops ni. hehe. anyway and anyhow, aku jatuh cinta lg dgn shawls. hihi. dah 5 dlm koleksi aku :)) haish. i cant believe it. huhu.

Baik lah shawl pertama adalah berwarna ijau lumut. heee korg mesti tak tau kan? my favourite color after PINK is GREEN. tapi ijau lumut ar. ijau terang benderang no no no =p aku jgk gagal merealisasikan PINK-GREEN wedding aku. oh! sadisnya T___T. eh eh lari topik plak. diam kau ciare skrg! HOHO
baik lah, shawl ijau lumut polka dot ni dibeli dari CHIC-SHAWL ye harap maklum. jgn tanya aku kain dia jenis ape. i failed nyah nak ingat jenis2 kain ni. yg penting kainnye aku suke. tak lembut tak keras dan tak nipis sgt. sedap sgt pakai :) harganya?? berpatutan babes. sbb most of the product comes with free post-fees!! i likeee. teehee =p

hmm yang itam ni pon i sukeee sgt nyahhhh..huhu. sbb dia ade batu2 bercorak piramid. owh! menawan kalbu betol. lepas tu, kain dia mcm ala2 berat sket. bleh strech tp bukan ala2 jersi@ tshirt. ugh! so damn in explaining jenis kain. nak tau kain gane, mu g tanya tuan kedai sendiri dekat KASIH SHAWL :)

Em sekian saje shawl review dari puan ciare. sekian terima kasih :)

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. wah sekarang semua orang da bertukar kepada shawl ekk. nice nice

    ReplyDelete
  2. lawa lah shawl ciare tuh taw. weewiiittt..kenyit² ;)

    ReplyDelete
  3. haha.. i love wearing shawls tu..kalo perasan memang banyak sangatla pakai shawl hehee..takper..cantik jer.. wear it with confidence :)

    ReplyDelete
  4. ^^kaklong^^ kaklong jom tukar imej =D

    ^^mira^^ hehe tau xpe...kehkeh

    ^^Zie^^ yeke? erm tapi kalo tgk depan2 muke especially tang pipi cam besa kuali kawah. besa owhh muke i...hahha

    ReplyDelete
  5. ciare, mmg cantik la....nak cuba pakai tapi tak menjadi...hubby ketawa kan jer...bengang tul.

    ReplyDelete
  6. ^^kak ina^^ erm kak ina cuba la buat lg..buat kemas n mggoda sket..hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha