Wednesday, November 25, 2009

Takziah. Kamu harus tabah

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

T______T nak mulakan dengan nangis T_T. emm korg, sila doakan kawan saya yg bernama cikenlitel (pangggg ko jgn nak buat lawak skrg ciare!! nak kena sepak?? T__T. ok fine mari sorok nama sebenar kerana aku xmau dia bsedih bila baca entri ini kelak T__T) telah kehilangan bayi pertama yg dinanti2kan, doakan dia agar kuat dan tabah atas musibah ini. sesungguhnya ini dugaan di dunia. kamu bertuah kerana bayi kamu yg sempat bernafas selama satu jam itu telah selamat di Sana dan sedang menunggu kamu di Sana. InsyaAllah.

urmm enough said, lebih kurg mcm peristiwa yg menimpa kakak ku hmpir 1 tahun 9 bulan yg lepas (kalo nak tau sila korek entri lama2 dulu). bersabar ye. aku tau kamu tabah. kerna dalam geng keras kamu lah puteri pertama. dan puteri yg paling kuat. lainlah aku puteri akhir yg paling besar sizenya namun jiwanya cepat runtuh (ko shut up ciare!! jgn lari tajuk). Kamu tabah, aku yakin!!

Kpd kalian yg sdg berbadan dua, berhati2 yea. jgn makan masin2, manis2. kena minum susu & ubat yg doktor bg k. take care :)

pssssttttt: maaf ye sbb xsebut nama kamu.
aku xmau kamu bsedih bl bc entri ni kelak.
anggap je ni entri utk org lain kalo kamu
TERbaca entri ini. KAMU TABAH & KUAT!
InsyaAllah.

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. ciken litel memang kuat...
    beruntung die, ade bidadari tunggu die die Syurga..

    ReplyDelete
  2. semoga rohnya tenang di sana..si ibu harap tabah gn dugaan ni...

    ReplyDelete
  3. sgt fobia bila dgr citer2 yg begini
    dah la kita ni jenis main harung je, banyak benda main redah je..
    oohhh...bila mau insaf dan menjaga diri dengan lebih prihatin ni
    warrggh..tak mahu menyesal nanti

    semoga kawan kamu akan tabah hadapi ujian Allah ni

    ReplyDelete
  4. lah, takziah cikenlitel, sy yakin dia kuat

    ReplyDelete
  5. Kpd kawan ciare tu semoga tabah dan redha. Ada hikmah disebalik apa yg belaku. Allah akan gantikan dengan yang terbaik drp yang baik-baik. Insya Allah.

    ReplyDelete
  6. waahh takziah kpd cikenlitel dan suami...i rasa turut berduka kerana kehilangan ini..:(
    semoga tabah.

    ReplyDelete
  7. moga dia tabah hadapi dugaan ni..
    please try later..
    =P

    ReplyDelete
  8. time kasih semua. mari kita berdoa sama2 agar cikenlitel (bkn nama sebenar) tabah menempuhi ujian ini. amin

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha