Thursday, November 12, 2009

tips taknak tembam!

Aku ada buat Pinky Lady Contest. Mari mari join :) Goodluck semua =p

Heh. speechless okek. tak tau nak gelak atau rasa nak kecik ati atau rasa nak hentak seseorg kat dinding T___T. huhu. ko tengok ah keyword di atas. "tips xnak bagi nampak tembam" ???? wuttaa???? isk. aku tak marah org yg google. tp aku marah dekat google. sampai hati dia bagi result blog aku sampai referer tembam??? uuuu i kecik ati tau google. tak percaya? meh nengok :(

sori dudu tak pasal2 nama ko masuk dlm result search engine ni. HAHA. alaa tapi dudu dah selim skg. i masih tembum seperti sediakala T__T.

psssssstttttttt: aku sdg menonton blogger boy.
1st time nyahh nengok cite ni.
best ke??

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. hahaha, adoi la suci btl org yg google tu.. :D

    blogger boy season 2 eh? season 1 pon x abes khatam lagi huhu

    ReplyDelete
  2. ehh ade ekkk ko pernah tulis camtu ;p x ingat laaa pulakkkk, jap gugel jap hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha