Wednesday, November 11, 2009

Tomyam utk santapan keluarga. slurpppphhh ^___~

Tomyam. is one of my favvy dishes :) mudah, sedap, liciiinnnn. HAHA. that's why i sukeeee masak tomyam. apetah lagi bila dapat makan panas2. fuhhh~~~ tomyam aku msk kali kira best la utk tekak aku (lupa nak tanya pendapat tekak org lain. haha. skrg ni aku mcm dahulukan tekak sendiri aje. huhu. tak beri peluang utk org lain =p) sbb dia pedaaasss dan masam. aku paling anti kalo org letak gula dlm tomyam. rasa nak terajang jek huhu (ganas le pulak minah ni. cehh mcm lah penah ayu. dangggggg~~~)

meh i bg close up lagi skali. perrgghhh, ada dapat bau x?? tak de? betol takde?? hmmm...maksudnyee.....nak dekat lah tu. KAHKAHKAH. ok stop.

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. tomyam sedap dan sonang kan??hehehe

    betol la..ade ke tomyam manis??pelik sgt!nak lagi sedap letak cendawan...owh syorga

    ReplyDelete
  2. ^^miera^^ jgn lupe msk mlm ni. wat masam2 br sodap =p

    ^^yani^^ hehe i dont like cendawan sgt dlm tmyam..cndawan goreng pns2 baru s0dap.cam kat cameron nun ;)

    ReplyDelete
  3. iye, tomyam adalah yg senang nak sediakan, sebab ada cara senang, kiub dia jual di mana2
    tp sbb suami i prefer yg tak pakai kiub *dan ianya menjadi leceh nak rebus2 tulang ayam bagai* maka jaranglah tomyam tak berkiub muncul atas meja

    ReplyDelete
  4. Salivating... want get ripe this night

    ReplyDelete
  5. terliur ahh,,,,,

    suka citer pasal mkn,,kiter nk gak,,,

    ReplyDelete
  6. ^^Dayu^^ ekwan xsuke yg bkiub? emm kite prefer yg pes tu..dlm botol jenama knorr. hihi. sedap n senang kan? bgs btol pcipta menu ni :p

    ^^kak ina^^ hehe buat taw ;)

    ^^qaseh^^ ni bkn blog ciare kalo xcite psl mknn :p nti buat la :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha