Tuesday, November 10, 2009

wuaaa....nak makan ayam goreng mcd. huuuuu T____T. aku tak berapa suke sgt dgn ayam goreng lain. aku suke yg mcd sbb dia pedas (tp still rasa nak tambah cili api) lepas tu garinggg. tak lembik. then, ianyaaa lazaatttt. ish tak terkata lah. huu. aku mauuu aku mauuuu T____T

adekah i perlu
1) mencari mcd terdokat?
2) delivery aje
3) jgn nak ngengada. pegi mkn nasik!

Xoxo;
Ciare =)

11 comments:

  1. masak nasik sambil order je ayam goreng tu...mesti lauk yang lengkap untuk lunch...hehehe

    ReplyDelete
  2. pegi je makan he he.. for me, ayam goreng memang KFC original la..sebab kulit dia sangat sedap tapi leh menggemukkan tu he he :P

    ReplyDelete
  3. delivery aje
    senang.tak payah gerak.
    abg mcd anta dgn snyuman lebar

    :)

    ReplyDelete
  4. kiter pilih yg nombr 3 hukhukhuk...

    bgus n berbaloiiii

    ReplyDelete
  5. garangnya ciare kat atas nun. takut nak jawab soalan ni :p

    ReplyDelete
  6. same lah kite yang. aku pun lebih suke ayam goreng mcd. mengigit kooo pedas die kan..ailikeee


    :)

    ReplyDelete
  7. ^^BULLET^^ huhu tu bkn lengkap namanye tp melantak =p

    ^^ana^^ waaa jrg2 tgk org suke mkn yg original..xske sgt la kfc sbb dia lembik...x rangup..yg penting kulit best utk mggemukkan badan. KAHKAH

    ^^eazy^^ hehe xsempat nak delivery dah. lapo sgt dah. hihi

    ^^qaseh^^ HAHA tulah, nasik jgk best. tp td tetiba TERmakan chicken chop. HUHU

    ^^muni^^ huu xtau la nape arini emo terlebih. sowi ye :)

    ^^eya^^ goreng sajaa kat umah :p

    ^^zie^^ owh sama laaa taste kite zie..sedapkan? yummyyyyy ~~ meleleh air liur T___T

    ReplyDelete
  8. ciare ko tau x kdg2 klau balik keje takde idea nk bli ape, asyik2 aku bli ayam mcd ni. mcm tak pnah jemu2.
    mggu lepas 3-4x. mggu ni br je smalam bli.huuuuuu fuh fuh sedap, pedas, hot, secukup rasa. tambah sos life yg memang pedas tu.

    carta kesukaan:
    mcd-aym goreng spicy
    kfc-nugget
    a&w-coney dog.

    ReplyDelete
  9. ala ciare ni..ni yang rasa nk mkn ayam goreng ni..tp yani lagi prefer ayam kfc kot..hehehe

    ReplyDelete
  10. ^^lisa^^ uhhh sgt enak kan lisa?? gimme 5!! mkn tiap ari pon bisa kok =p

    ^^yani^^ ehhe jom jom serang mcd..yani srg kepchi :p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha