Friday, December 4, 2009

Aidiladha 2009 ~_~

Wahaa rasa malas nak cerita byk2 pasal raya aji lepas. sbbnye aku dilanda kemurungan tidak bercamwhore sepanjang raya. cube ko tgk. bape ketul je gamba aku pd raya tersebut? ade sebijik aje. itu pon picturing with kyra. hoho. silakan grammar dalam belog ini. ade cikgu BI ke kat sini? jgn tegur english saya sbb saya bodoh sombong (emo japs T____T)

bila dah balek perak, konfem aku suke tgkp gambo budak2 kecik tu. no more tgkp2 my own picture. haha. ape saje gelagat dorg aku akan snap. kalo nak upload semua maka mcm siput ba*bi lah kelajuan apabila downloading page ini ;p

time ni beraya umah sedara mk. dekat tapah. best ah umah dia. org kaya katakan. haha. haish bila mau kaya ni. i pon nak umah gini jugak. kakak sulong aku pon dah ada umah gini. aku??? huhu. eee tak aci okek. dgn harga hartanah yang terdadak dadak naik di bumi KL & selangor ni....aku rasa mcm wth laaa. mampus ah nak beli umah selesa sbb mahallllll. kalo kat perak, harga umah below 200k tu dah dpt double storey yang besoooooo sgt. even double storey kakak aku tu, jauh lagi dari angka 200k tapi rumahnye, masyaAllah besar dan selesaaaa sgt. i jeles T___T

haih tak tau nak caption apetah utk gelagat di atas. amboi seronok yer opah dpt jumpe cucu dia. emm yelah kat KL ni xde cucu. huhu (emo lagik T_____T)

my lovely sister. kecik aje kakak aku ni. dia XS sizer. believe it or not. huhu. tak caya sudah. kalo aku dok sebelah dia. aku nampak mcm gergasi T_____T. emo lagik

last but not least, :) intan payung kami...

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. HELLO HELLO HELLO
    xpe L pun maintain cun, wallah

    ReplyDelete
  2. ^^cactus^^ cun?? ade lemah lutut dgr.HOHO.xde maknanyee cun ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha