Tuesday, December 15, 2009

Aku dina dan dot dot dot . . . . .

Perghhh dah lama aku tak buat entri secara tiba2 dan terus publish (yeke dah lama? ;p). dan paling mensedihkan, aku masih berada di opis. uuuu sedihnyeee. dah berkali2 suami ai call tanya dah balek ke? kat mana? buat ape? aku rasa lepas kawen inilah hari keje yg aku pulang paling lewat. maafkan daku wahai suamiku. cewah ;p

Anyway, here is the story of aku dina dan dot dot dot. besok ada training dan aku serta dina adalah trainer. menjadi trainer pd sebuah sistem yg kami tak pasti. ntah ape aku nak goreng time training besok. HAHAHAHA :)) its really funny though. it is ^_____^ errrr tp funny in the scariest way hoho T___T apo aku merepek ni i dont know. aku main taip aje selaju mungkin. tapi xde laju sgt. biasa aje. okay tak payah explain xde sape nak tau T____T

Nasib ah pada malam yg dingin mencucuk tulang temulang daku (okay ini metafora. sesungguhnya tulang hamba sgt jauh di bawah pelusuk isi isi dan lemak ;p) ini ada makanan free. yahooooo0o0. dapat makan free. but its so sad becoz the husband. . . well, i'm not sure what he had for dinner. ugh! malas nak tanya sbb nanti aku sebak rasa nak makan laptop aje. sedih tau kalo suami jawab "i makan kat luar aje. tp tak sedap. mahal pulak tu" when the wife is not at home. money is not the problem here. when he said that the food is not good enough, i know that he loves whatever the wife cook at the small kitchen. maybe sometimes hangit lah apelahh, and sometimes the wife criessss a lot mcm tgk cite kal ho naa ho sbb potong bawang. tapi, itu lah precious moments. masak sama2 dan makan sama2. owh i already miss him a lot. i mean, A LOT.

see?? baru sekali balek keje lambat lepas kawen aku dah meroyan tulis mcm apetah. ayat2 nak puitisss aje. ko nak kena lempang. somehow, i feel that this is not my writing. i'm not usually making the entry becomes rojak dan agak memualkan utk bacaan umum. please dont judge how I'm made tsunami in the middle of this entry. or maybe sepanjang entry ini segala grammar tidak perlu dinilai.

whatever, see ya!

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. ya betol..value air tangan isteri tu y sgt bharga..xpe ciare bsabar la..bkn selalu..at least suami lebih hargai masakan kamu=)

    ReplyDelete
  2. ^^yani^^ ya betol :D walopon hanya telor dada, dia ttp hargai.HOHO

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha