Tuesday, December 22, 2009

Alhamdulillah. aku bersyukur, Ya Allah :)

Alhamdulillah Alhamdulillah :) bersyukurrr sgt2.

mmg benar Allah Maha Pengasih dan Penyayang dan Adil dgn semua Hambanya....walaupon rezeki yg dinanti2 belom tiba, datang pulak rezeki lain bertalu2. Alhamdullilah :)

plis dont measure kelebaran pipi i ;p

Syukur, moga lepas ni rezeki yg SATU tu pulak dapat. hehe. insyaAllah. chayok!! ^___~

edited on 23/12/09 10:03am
Ya ampunnn ramainye salah paham smpai sms, email, gtalk, ym, huhu. korg niiiii, rezeki ini bukan BABY tau. bukan. belom lagi. BELOM OK

Xoxo;
Ciare =)

10 comments:

  1. rezeki api ni??kongsi la sama2...

    ReplyDelete
  2. rezeki yg SATU tu akan dtg jugak
    DIA bagi ikut giliran,rezeki dlm list buat kamu beratur berderet tu...
    terima smua dgn syukur ye..

    *tumpang gembira untuk kamu

    ReplyDelete
  3. rezeki ape ni??

    cehh, sibuk nak tau jgk..hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..syukur kita pada Allah..=)

    ReplyDelete
  5. alahai, ape dia ni??? bderbar gak nk tau.. hihi...

    ReplyDelete
  6. rezeki ape tu ciare..ehe bz body lak

    ReplyDelete
  7. TQ semua yg turut happy dgn kegembiraan saye :) ini bukan rezeki baby lagi. yg tu coming soon kot (amin)

    ReplyDelete
  8. huhuhu..ingat baby..kite pon tgh tunggu rezeki baby ni..jom sama-sama berusaha and berdoa~

    ReplyDelete
  9. insyaAllah...N doa lps ni rezki baby laks..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha