Sunday, December 20, 2009

baywatch girl :D

Okay. kesimpulannya kami pegi PD. heh. tapi ya ampunnnn. bila sampai sana si kyrin ni meragam kaw-kaw punya. sampai berguling2 atas pasir nun. nak contact puan ann pon serba salah dgn situasi aku kelam kabut tu (ann xtau pon aku nak bg surprise ke dia. skali cancel daa. tp tah2 dia pon ade plan lain ;p)

So oleh kerana tak sampai 3 jam di sana, sempat arr makan2 relax2 kejap. kebetulan time nak gerak pulang tu, ujan. so takde lar rasa ralat sgt balek awal. kalo dok sana dlm keadaan ujan tak jadi ape jugak kan. kami semua tak mandi laot pon. kyra je konon2 nak mandi laut bagai. penat pakshu beli pelampong itik. ingatkan dia nak mandi, ni baru cecah kaki ke air dah melalak ;p

tp pakshu dia sempat la mandi manda 2 round. i sbg isteri solehah tggu di gigi air aje. heh ;)

cekci ah kakak ni ;p

tgk tu, siap spek mata itam with topi attached skali. tp takmo mandi laot. rugi aje ;p

pakshu pon nak test power. layankan aje :D

tgk tu si kyrin. dgn bantal busuk nye skali. haih. pastu jgn ckp ah brapa kali dia berguling2 kat situ. penat my sis kejor dia. laju betol blari dak kecit ni ;p


Apepon, hati i tenang di sana. perasaan gundah gulana 80% peratus udah dibawak pergi oleh angin kencang di PD. angin, pergi lah kamu jauh2 membawa hatiku yg gundah gulana okey =)

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. ^^N^^ kalo ilang bantal busyuk tuuu, xtao laa ape jadik ;p

    ^^deena^^ alaaa ramai gile ms tu.nak mandi pon tak selera +__+ hoho

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha