Monday, December 14, 2009

The best satay in town

Eh eh actually the best satay at my tekak. HAHAHA. aku dah cuba mcm2 satay. dan terbaru, satay yang aku telan dan paling sedap adalah terletak di kampung dato' abu bakar baginda (jalan nak ke Sg Merab @ berdekatan putrajaya gate 1). tak tipuuu weiiii. sedaaaapppp ;)

serius mengliurkan. ayam @ daging dua2 pon lembut lemak berkrim dan kuah kacang yg superb. hoh! harus laah nak pegi selalu kat situ. heh. skrg asik makan kat luar jek. hihi. malas masak sedang melanda ;p

Sumpah sedap. lepas ni, konfem aku takkan makan satay di kedai lain dah. hrp2 tukang buat satay tu pon tak tutup kedai agar peminat satay dia mcm aku ni tak meleleh ayaq lioq kempunan tak dpt. hihi ;p

ape lg? mari serbu ramai2 :D bang!! kasi discount ey?? dah promo giler2 ni ~__~

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. macam sedap aja.... bosan2 singgah le sini

    ReplyDelete
  2. ape nama kedai tu ciareeee, nak try gak

    ReplyDelete
  3. akk, apa nama kedai ni? akk buat zana nak gie sana la.. hehe

    ReplyDelete
  4. Ish..KDABB..hem..kat area mne ek..kat simpang masuk KDABB ke..ke kat tepi jln menuju ke Putrjaya Gate 1..

    ReplyDelete
  5. Boleh lawan sate titi gantung ke?

    ReplyDelete
  6. ^^Sharinginfoz^^ ok

    ^^dd^^ erm kg tu tau kan ktne? aku rasa dekat ngn umah megat duduk time bujang aritu.dia kedai yg pertama lepas masuk pintu gerbang tu.

    ^^adeiyza^^ erk dia xde nama rsnye kedai dia.xpe nti kalo pegi lg kite tgk ape nama kedainye ok

    ^^marziey^^ yup u kena masuk jln ke kmpg tu.yg ade pintu gerbang tu.the 1st kedai mkn u nmpk, itu lah dia.

    ^^kak ili^^ bleh lawan la kak. rsnye yg kat titi gantung tu keras sket.aritu mkn smpai hangit itam.hoho

    ReplyDelete
  7. akak..dekat jek tue nga tempat zaza..kedai mana nie akak..nak jgk merasa..salu g hj samuri kat kajang jek..huhu

    ReplyDelete
  8. ^^zaza^^ em kedai tu kedai pertama bila masuk lorong ke kmpg tu...kedai dia belah kanan ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha